MÉRLEG (szept. 22–okt. 21.)


Talán a legszerelmesebb, legromantikusabb jegy. Számára a társ és párkapcsolat az életben a legfontosabb, ez a kötelék fontosabb és erősebb a család egészénél. Így míg egy esküvő, közös élet vonzó neki, sokszor a gyermek, vagy azok a dolgok, amelyek a párkapcsolatban nehezéket, kihívást jelentenek, már inkább taszítják. Később beérik erre a feladatra is. A Mérleg számára elengedhetetlen a romantikus hangulat, egy nagyon igényes helyszín, étterem, színház. Fontos a minőség, a szépség, az elegancia, a finom dolgoktól tudja magát igazán jól érezni, finom bor, szép bútorok, lágy zene kényeztetik. Szeret táncolni is, kedveli a művészeteket és nem a retró hangulatot, a szubkultúrák művészetét, hanem a magas művészetet, a kifinomultságot. Érzékeny testtája a derék, a csípő hajlata. Érzelmileg gyakran billeg, ezért egy határozott nőt mindennél jobban akar magának, aki megragadja érzékeit, amíg ő mérlegel. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Ma egy meghívást kaphat egy eseményre, melyen most nem sok kedve lehet részt venni, viszont az mindenképpen jót tenni egy érdekeltségének, vagy karrierjének. Mennyire fontos most a szakmai fejlõdés és egyáltalán az ez irányú kapcsolatok? Gondolja végig eme kérdést, s csak akkor menjen, ha tényleg nagyon muszáj, kedves Mérleg.

A stílusos férfi. Középmagas, válla széles, a törzse lefelé vékonyodik, vonásai nem markánsak, inkább finomak, a jóképű férfi kategóriájába tarozik. Remek ízlése van, az eleganciára törekszik, amelyet igyekszik könnyeddé tenni. Ösztönösen érzi, hogy hogyan hódíthatja meg a nőket, s ha úgy dönt, hogy el akarja valakinek csavarni a fejét, azt minden bizonnyal eléri. A flört nagy mesterének is nevezhető. Partneréből maximálisan ki tudja hozni a nőt, úgy varázsolja elő belőle, hogy az érintett fél szinte alig ismer önmagára, és biztos, hogy felmerül benne az a kérdés, hogy-hogy eddig nem vette észre, hogy ő igen is nőies nő. A kapcsolatokban ragaszkodik a harmóniához, a gyengébb nem imádja a stílusát, amely kétségtelen, hogy a Zodiákus többi típusaihoz képest a legelbűvölőbb.
Sok nőnek bókol, mindig van valami kedves szava. Szívéhez a legközelebb a lady-szerű, kifinomult, őszinte, egyenes jellemű nő áll. Nem szereti a hamisságot, kedvesétől elvárja a nyílt beszédet, a korrekt viselkedést. Ha megházasodik, a kapcsolatot örökérvényűnek akarja, feleségéhez még az otthon falai között is udvarias, ám fontos számára, hogy választottja a harmóniára törekedjen, valamint arra, hogy mindig adjon a külsejére. Lakásában kedveli a szép, értékes dolgokat, fontos számára a tágas tér, nem szereti a zsúfoltságot. A közös eszmecserék, a kellemes beszélgetések, a problémák elemzése és megvitatása számára a kapcsolat mély értelméről és biztos jövőjéről is szól, ugyanakkor egyszerre van szüksége a boldog együttlétre és a társasági életre. Természeténél fogva még a házasságában is romantikus, és mindig tökéletesíteni kívánja azt. Előfordulhat, hogy partnerét különböző manipulációk révén aktuális elképzelései szerint át akarja formálni. Barátait nem hanyagolja el, törődik velük, s ha szükségük van a segítségére, időt szakít rájuk. A gyermekeit a megfelelésre, a teljesítményekre neveli, ha baj van velük, ritkán emeli fel a hangját, türelmesen bánik velük, kulcsmondata: mindig van megoldás!


Hogyan hódíthatod meg?

Nem szeret másokat érzelmileg megbántani, ezért gyakran előfordul, hogy azért bonyolódik bele egy kapcsolatba, mert nem tud nemet mondani. Ezért fontos, hogy egy Mérleg esetében neked kell olvasni a sorok között! Hajlamos a szépséget szeretni benned és nem téged. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Ma akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha bölcsen követi az oszd meg és uralkodj elvet! Ne feledje, kedves Mérleg, nem az a fontos, hogy mindenki azt higgye, ön irányít, hanem az, hogy mindenki a magáénak érezze azt, ami igazából önnek a legfontosabb! Adjon (látszólagosan) több teret holdudvarának, s az eredmény magért fog beszélni!

Nagyon szeret másoknak tanácsokat osztogatni, így ha épp rád kerül a sor, mosolyogj és bólogass, még akkor is, ha nem éppen észszerű amit mond. Nem árt ha kissé legyezgeted a hiúságát, ezzel akár el is érheted, hogy beléd szeressen. 

Jellemzően inkább szavakkal szeret, mint tetteivel. Őrizd meg mellette a romantika tüzét egy kis szentimentalizmussal fűszerezve, és ajándékozz neki valamit szerelmed zálogául. Utálja a zűrzavart és a viszálykodást, a békét és a nyugalmat mindennél előbbre tartja.

 Mivel riaszthatsz el egy Mérleget?

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Miden annyit ér, amennyi idõt és energiát belefektet az ember, kedves Mérleg, legyen szó kapcsolatról, vagy éppen munkáról, esetleg valami egészen másról, mert az érték mindig szubjektív, még ha vannak is általánosan elfogadott, közös értékmérõk! Az ember igazán akkor lehet boldog, ha a maga értékrendjének megfelelõen éli életét, nem pedig akkor, ha szüntelenül másokhoz méregeti magát!

Veszekedj vele sokat, ne hagyj neki egy perc nyugalmat se, garantáltan kiábrándul belőled nagyon hamar. Szereti az aprólékosságot, így akkor sem jársz jól, ha megakadályozod, hogy eképpen végezze a munkáját vagy a hobbiját.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

 Ha régóta egy Mérleg a párod

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-08-11)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Még sok év együttlét után is bókolj neki, csodáld őt, évődj vele, hass az érzékeire és kerüld az agressziót vele szemben. Folyamatosan fent kell, hogy tartsd az érdeklődését, különben hamar másfelé kacsingat.

TIPP: Fontos számára az is, hogy az illető hölgy társaságban bemutatható, akár kirakatba való legyen.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: