Rák-Bika

A Rák az egyik legérzékenyebb csillagjegy, de ezen túl nagyon együttérző is. Empatikus, viszont soha nem tud senkinek nemet mondani, ezért gyakran érzi úgy, hogy le van merülve. Olyan partnerre van szüksége, aki megérti, szereti, és elviseli a hangulatingadozásait. Nagyon jó párost alkotnak együtt a Bikával, ugyanis a Bika könnyen rá tud hangolódni a Rák állandóan szárnyaló érzelmeire. Amikor ők ketten egyesítik az erőiket, képesek az egész világot megváltani. Nagyon nagy terveik vannak, és tudják, hogy mit kell tenniük, hogy sikeresek legyenek.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Bak-Szűz

A Bak egy nagyon öntudatos csillagjegy, sok időt tölt azzal, hogy valójában közelebb kerüljön az életcéljához. Ambiciózus, erős vezetői képességekkel rendelkezik. Ha valakit igazán megszeret, minden álarcot ledob magáról, egy komoly kapcsolatért bármit megtesz. A Szűz nagyon elszánt, következetes és kitartó. Mindketten ugyanazon az úton haladnak, mindent megterveznek előre, és eltökélten haladnak céljaik felé. Szeretik, ha dolgok irányítása az ő kezükben van, szinte soha nem bizonytalanodnak el, nagyon magabiztosak.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-10)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: