Oroszlán

-szeret titkolózni, nem mindig játszik tiszta lapokkal. Külsőre magabiztosnak néz ki, azonban belül sokszor tele van félelmekkel. Gyakran érzi magányosnak magát, annak ellenére, hogy rengeteg barátja van. Nyugodtan mutassa ki az érzéseit, és akkor talán könnyebben megértik a barátai.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Szűz

-kicsi önbizalommal rendelkezik, ezért épp itt az ideje, hogy jobban megszeresse önmagát. Sokan csodálják kedvessége, és önzetlensége miatt, viszont az önmagával való kapcsolatán is épp ideje lenne javítania. Fel kellene hagyni az állandó önkritikával.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Így reagálsz krízishelyzetben csillagjegyed alapján!

Mérleg

-segítőkész, és mindig az első kérésre ugrik, azonban gyakran kihasználják jószívűsége miatt. Elfojtja az érzéseit, megpróbálja keménynek mutatni magát. Itt az ideje szembenéznie a saját problémáival is.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Skorpió

-makacs, és nehezen bocsát meg. Nehezen enged közel bárkit is magához, de, ha egyszer valakit megszeret ahhoz örökre hűséges marad. Legnagyobb hibája, hogy nagyon önző, viszont úgy érzi, hogy az emberek nem figyelnek rá eléggé.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: