Oroszlán

Igazából konkrét oknak sem kell lennie ahhoz, hogy felhúzd magad. Bármilyen aprócska probléma is képes kizökkenteni az egyensúlyodból, ha olyan hangulatodban vagy. Bár mentségedre legyen, amilyen hirtelen jön, olyan gyorsan el is száll. Azért ez nem túl nagy vigasz a környezeted számára.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

Kedves Oroszlán, ön gyakran kerül olyan helyzetbe, hogy maga elé helyezi környezete igényeit. Ma is számtalan kéréssel, kérdéssel találja szemben magát, amiket bizony lehet, hogy most nem fog tudni teljesíteni, megválaszolni. Ne bánkódjon, sokszor az is nagy tanulság lehet, ha felmerül egy kérdés, a válasz pedig, meglátja, idõvel jönni fog.

Szűz

A tisztasággal és rendezettséggel van a legnagyobb problémád. Vagyis, amikor ez nem áll fenn. Otthon, a munkahelyen vagy bárhol, ahol éppen tartózkodsz. És ezt nem átallsz szóvá is tenni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

Ha egy mód van rá, ma ne sürgesse magát és másokat sem, nyugodtan lassíthat egy kicsit a tempón. Nem kell, hogy mindig ön irányítson (még, ha észrevétlenül a háttérbõl is), most hagyhat egy kis teret másoknak, hogy õk is kibontakozhassanak, mivel túl nagy kalamajkát most úgysem okozhatnak. Amúgy, ma jobb is, ha a maguk módján haladnak a dolgok, hisz pont a drasztikus beavatkozás okozhatna bajt, s az most nagyon nem hiányzik. Ma legalább alkalom nyílik egy kis lazításra, pihizésre, a többit pedig elég csak fél szemmel figyelnie, hisz végre minden a rendjén halad!

E csillagjegyek között találod a lélektársadat

Mérleg

Nehezen tudod elviselni a zajt, ha éppen pihenni szeretnél. Ha úgy döntesz, hogy lazsálsz, azt nyugalomban és csendben szeretnéd tenni és bármilyen apró és adott pillanatban kellemetlen zaj ki tudna kergetni a világból.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

A mai nap folyamán egyetlen alkalmat se szalasszon el egy kis plusz munka, vagy bevétel megszerzésére, mert mindez késõbb aranyat fog érni! A mai nap szoros tempóban telhet amúgy is, de most nincs is itt az ideje a lazításnak, mert az egy pillanat alatt katasztrófa áradatot indíthat el. Könnyebb túllenni ma a dolgokon, mint halogatni õket. Energetikailag most amúgy is támogatásra számíthat a csillagoktól, így minden feltétel adott a dolgok sikeres elvégzéséhez, még, ha a nap végére erõsen le is gyûri a fáradság.

Skorpió

A legnagyobb stressz forrásod a dugóban ácsorgás és az, ha megrekedsz valahol, pedig nagyon igyekeznél eljutni egy adott helyre. Ilyenkor pattanásig tudnak feszülni az idegeid, főleg, hogy tisztában vagy a ténnyel, nem tehetsz semmit.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-03)

A mi nap folyamán könnyen elõfordulhat, hogy a tervezetteknek csak töredékét sikerül megvalósítania. Talán az lehet mindennek az oka, hogy mostanában valahogy egy kicsit több kockázatot, illetõleg feladatot vállalt a szokásosnál, s a dolgok kezdenek a fejére nõni. Alkalmasint, megelõzve a további csalódásokat, érdemes lenne kissé átdolgozni a terveket egy tarthatóbb, mégis kellõképpen lendületes formába, esetleg egy-két pihenõ nap beiktatásával. Amúgy is nyár van, lazítson néha egy kicsit! Ha nem erõlteti, talán jobban is halad majd minden.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: