Nyilas

Eléggé pontos vagy, és ha valaki késik egy megbeszélt találkozóról, akkor az átlagosnál jobban ki tudsz kelni magadból. Talán ez másnak nem elegendő indok tőled, de számodra a legrosszabb, ha várakoznod kell.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A mai nap folyamán valaki megpróbálhatja szép lassan degradálni dolgait, s kilendíteni stabil pozíciójából. Ne hagyja mindezt ölbe tett kézzel megtörténni, csak azért, hogy ne taposson mások lelkébe! Aki megérdemli, annak bizony oda kell néha szólni, ha tetszik, ha nem, különben hosszú távon is célkeresztben maradhat. Persze, azért lesz jó is a napban, így szeretteivel, szerelmével, kiválasztottjával üdítõ és élvezetes órákat tölthet az este folyamán.

Bak

Ha tervezel valamit, legyen az egy kirándulás egy találkozó munka ügyben vagy egy baráti összejövetel, szereted, ha minden a terv szerint megy, az utolsó részletig. Nem állhatod, ha valaki az utolsó pillanatban mond vissza valamit, mert akkor borul az összes egyéb terved is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Mai nap úgy érezheti magát, hogy erejének a végén áll. Töltse az estét másokkal, barátaival. Próbáljon meg egy kreatív elfoglaltságot találni és elméjét újra felfrissíteni. Akár festés, fényképezés, sport, egy hangszer elsajátítása is már új távlatokat nyithat meg ön elõtt. Ne féljen idõt szánni új dolgok megismerésére, hisz mind ebbõl csak profitálhat. Ne veszítse el jókedvét, mert az nem vall önre.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-21 - Ma kifejezetten pozitív irányba mozdulhatnak el szerelmi kapcsolatában...

Vízöntő

Akkor vagy a legfeszültebb, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit hogyan kellene tenned. Még akkor is, ha puszta jóindulat vezérli az illetőt, hiszen nálad ez szemrehányásként csapódik le.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Romantikával és szerelemmel kapcsolatos dolgai fokozottan elõtérbe kerülnek a következõ hetekben. Mai nap viszont azzal foglakozzon, hogy párkapcsolatát ne egy irreális nézõpontból figyelje. Próbáljon elszakadni az álomvilágtól melyben él, hisz az életben a dolgok egészen másképp alakulnak, mint az ön fantáziájában, képzeletében. Legyen óvatos.

Halak

Akkor vagy a legdühösebb, ha egy megmérettetésen nem olyan eredményt érsz el, amelyre számítasz. Lehet szó munkáról vagy egy vizsgáról. Mivel perfekcionista vagy, azt akarod, hogy az életedben minden tökéletesen alakuljon. Ezzel semmi baj, de ettől egyre jobbá kellene válnod, viszont te hajlamos vagy elkedvetlenedni, minden ballépés után.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Kedves Halak, a mai napon a költekezés és a hosszú távú projektek kerülnek gondolatai középpontjába. Egy nagy váratlan fordulat köszönt be az életébe. Magabiztosnak kell lennie és ez a magabiztosság egy újabb lendületet adhat az ön párkapcsolatának is. Gondolkodjon el pénze befektetésén egy ingatlanba vagy akár saját otthon felújításába.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: