Nyilas

Eléggé pontos vagy, és ha valaki késik egy megbeszélt találkozóról, akkor az átlagosnál jobban ki tudsz kelni magadból. Talán ez másnak nem elegendő indok tőled, de számodra a legrosszabb, ha várakoznod kell.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Igencsak elõtörhet ma önbõl a kreativitás, kedves Nyilas, ami által szükségét érezheti például, egy kis változásnak otthonán, vagy akár beszerzõkörútra indulhat, hogy feldobja ruhatárát, meglepje szeretteit. Akárhogy is, az egyetlen, amivel kapcsolatban érdemes kiemelt figyelemmel kísérnie az eseményeket, az pénztárcájának tartalma, ami, ha nem vigyáz, ma igencsak megsínylõdheti a nagy változást.

Bak

Ha tervezel valamit, legyen az egy kirándulás egy találkozó munka ügyben vagy egy baráti összejövetel, szereted, ha minden a terv szerint megy, az utolsó részletig. Nem állhatod, ha valaki az utolsó pillanatban mond vissza valamit, mert akkor borul az összes egyéb terved is.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Ma kifejezetten nagy logisztikát igényelhet, ha mindennel idõre végezni akar, amivel szeretne, így alaposan fel kell kötnie a nadrágszíjat, kedves Bak, az egyszer biztos! Mindazonáltal, ha ma sikerül ez által letudnia a dolgok nagy részét, akkor az, nem csak ma édesíti majd meg a pihenést, hanem talán az elkövetkezendõ napjait is jelentõsen megkönnyítheti. Mindent bele, kedves Bak!

Vízöntő

Akkor vagy a legfeszültebb, ha valaki meg akarja mondani neked, hogy mit hogyan kellene tenned. Még akkor is, ha puszta jóindulat vezérli az illetőt, hiszen nálad ez szemrehányásként csapódik le.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Rendkívüli magasságokba szárnyalhat ma fantáziája, így szinte nem lesz olyan feladat, amivel ne lenne képes megbirkózni, kedves Vízöntõ! Különösen igaz lehet ez a kommunikációra, ami által ma több emberhez juthat el, mint bármikor, s ez által, jelentõs erõket mozgósíthat annak érdekében, hogy minden, pontosan úgy alakuljon, ahogy azt szeretné.

Halak

Akkor vagy a legdühösebb, ha egy megmérettetésen nem olyan eredményt érsz el, amelyre számítasz. Lehet szó munkáról vagy egy vizsgáról. Mivel perfekcionista vagy, azt akarod, hogy az életedben minden tökéletesen alakuljon. Ezzel semmi baj, de ettől egyre jobbá kellene válnod, viszont te hajlamos vagy elkedvetlenedni, minden ballépés után.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-04)

Ma egy rendkívül építõ beszélgetés történhet ön és egy, az ön számára nagyon fontos valaki között, ami gyógyítólag és egyben átalakítólak is hathat önre, kedves Halak! Az is megeshet, hogy ez által végre felszakad valami, ami már régóta nyomasztotta, vagy éppen, egészen új szemmel kezdi nézni a világot. Bárhogy is legyen, ma nagy eséllyel, nem ugyanazon emberként fekszik majd le, akiként reggel felkelt!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: