Sok csillagjegynek nincs szerencséje a szerelemben, de sokszor ezért nem a csillagok állása a felelős, hanem a korábbi rossz tapasztalok miatt kialakult félelem. Most megtudod hogyan küzdd le a félelmed és az előítéleteid. Ha megfogadod a tanácsokat a siker biztosan nem marad el!

Kos

Kedves Kos, te egy vezéregyéniség vagy, aki szereti gyors vágányon élni az életét. Számodra nagyon fontos a függetlenség, és hogy elegendő tered legyen. Egyáltalán nem jelent számodra problémát, ha egyedül kell folytatnod az utadat. Tulajdonképpen, számodra ez a legkényelmesebb út. Önző vagy, egoista, és annyira el vagy foglalva saját magaddal, a céljaiddal, hogy úgy érzed nincs se időd, sem pedig energiád arra, hogy odafigyelj másokra. Az egyik legnagyobb félelmed a szerelemmel kapcsolatban, hogy nem csak korlátoz, esetleg lelassít, hanem el is veheti azt, ami neked a legfontosabb, a szabadságodat. Félsz attól, hogy elveszíted a szabadságot, amely elemi erővel ragyog benned. Az igazság az, hogy borzasztóan vágysz egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, de félsz attól, hogy nem jutnál többé levegőhöz, ha megfosztanak a szabadságtól. Olyan biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, amelyben mindig jelen van a saját szabadságod is. Mivel előző tapasztalataid alapján ez ritkán valósul meg, a szabadság hiányát érezve inkább búcsút mondasz a kapcsolatnak, mielőtt elvesztenéd önmagad. Az is nehézséget okoz számodra, hogy valakit beengedj a világodba, megmutasd magad neki. Tele vagy szenvedéllyel, így a múltban már előfordult, hogy túl hamar megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Ezért most már óvatos vagy. Igazi stratégiát dolgoztál ki, hogy megvédd magad a sérülésektől. A szerelem megijeszt téged, mert azzal jár, hogy ki kell tárulkoznod a másik ember előtt, és félsz, ha valaki megismeri a valódi éned, nem fog többé elfogadni, hanem elutasít, és elítél. Mivel nagyon nehéz számodra valakivel megosztanod a világodat, ha ezt mégis megteszed, azt jelenti, hogy az illeti nagyon fontos számodra. Amint valakit ilyen közel engedtél magadhoz, fellángol a szenvedély, és felejthetetlen kapcsolatban részesíted a szerelmed. De mindeközben végig attól félsz, mi lesz ha egyszer már nem viszonozzák…Félsz attól, hogy belép valaki az intimszférádba, közel engeded magadhoz, betekintést nyújtasz neki a lelkedbe, a mindennapjaiba, csak hogy végül összetörje a szíved. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Kreativitása ma szárnyal kedves Kos, így ne habozzon, használja ki. Akár munkájában, akár magánéletében nagy elõrehaladást érhet el mai lendületével, csak hagyja, hogy érzései vezessék és tegye azt, amit igazán szeretne, legyen szó a lakás átrendezésérõl, vagy egy romantikus vacsoráról, munkájában pedig egy új ötlet, szisztéma bevezetésérõl. Valósítsa meg ma remek gondolatait, mert lehet, hogy hosszú ideig nem lesz még egy ilyen energikus napja.

Ez az, amiben a legkreatívabbak a csillagjegyek

Bika

Makacs vagy, és ha megtaláltad a saját utad, semmiképp sem akarsz arról letérni. Nem csak utálod a vátozást, egyenesen rettegsz tőle. Épp ez a kényelmi zóna a legnagyobb akadálya az intimitásnak, hiszen nem akarod, hogy bárki betekintést nyerjen legmélyebb titkaidba, lelkedbe. Ezt a falat, amit felépítettél magad köré, sokan szívtelenségnek, ridegségnek tartják. Emiatt még erősebb falakat építesz magad köré, hogy elkerüld a csalódást. Olyan hosszú ideig nem támaszkodhattál senkire, csak magadra, hogy félsz, ha közel engedsz magadhoz valakit, biztosan lerombolja a védelmed érdekében létrehozott erődöt. Bármilyen összeszedettnek is tűnsz, nem tagadhatod, hogy egy igazi romantikus vagy, aki az egész életen át tartó szerelemben hisz. Szeretsz flörtölni, semmilyen nehézséget nem jelent számodra, ám a megállapodás nehézségeket okoz. Nem szeretsz új kapcsolatba belevágni, hiszen minden kapcsolat változásokkal jár, és mint tudjuk, számodra az maga a pokol. Elkezdeni egy kapcsolatot, és meglelni benne a boldogságot, biztonságot, csodálatos érzéssel tölt el, de közben folyton attól félsz, hogy a boldogság múlékony, és bármikor összetörhet. Annyira félsz attól, hogy a másiknak egyszer csak nem lesz rád szüksége, hogy képes vagy feláldozni magad a kapcsolat oltárán, a biztonságért. Mivel a múlt már okozott csalódást, félellemmel tölt el, hogy újra csalódhatsz. Pedig talán ha megadod az esélyt, megismered a valódi szerelmet. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-01-27)

Ma eljátszadozhat egy lehetséges utazás gondolatával, kedves Bika. Sõt olyannyira eluralkodik önön a vágy egy kis környezetváltozás iránt, hogy nemcsak álmodozik, hanem komolyan belegondol, mikor és mennyi szabadságot tudna kivenni kirándulása érdekében. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy a rengeteg adódó lehetõség közül nehezen választ. Ne gondolkozzon sokat, inkább menjen oda, ahová már rég el szeretett volna látogatni. Vigye magával kedvesét, vagy egy igazán jó barátját is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: