Sok csillagjegynek nincs szerencséje a szerelemben, de sokszor ezért nem a csillagok állása a felelős, hanem a korábbi rossz tapasztalok miatt kialakult félelem. Most megtudod hogyan küzdd le a félelmed és az előítéleteid. Ha megfogadod a tanácsokat a siker biztosan nem marad el!

Kos

Kedves Kos, te egy vezéregyéniség vagy, aki szereti gyors vágányon élni az életét. Számodra nagyon fontos a függetlenség, és hogy elegendő tered legyen. Egyáltalán nem jelent számodra problémát, ha egyedül kell folytatnod az utadat. Tulajdonképpen, számodra ez a legkényelmesebb út. Önző vagy, egoista, és annyira el vagy foglalva saját magaddal, a céljaiddal, hogy úgy érzed nincs se időd, sem pedig energiád arra, hogy odafigyelj másokra. Az egyik legnagyobb félelmed a szerelemmel kapcsolatban, hogy nem csak korlátoz, esetleg lelassít, hanem el is veheti azt, ami neked a legfontosabb, a szabadságodat. Félsz attól, hogy elveszíted a szabadságot, amely elemi erővel ragyog benned. Az igazság az, hogy borzasztóan vágysz egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, de félsz attól, hogy nem jutnál többé levegőhöz, ha megfosztanak a szabadságtól. Olyan biztonságos, kiegyensúlyozott kapcsolatra vágysz, amelyben mindig jelen van a saját szabadságod is. Mivel előző tapasztalataid alapján ez ritkán valósul meg, a szabadság hiányát érezve inkább búcsút mondasz a kapcsolatnak, mielőtt elvesztenéd önmagad. Az is nehézséget okoz számodra, hogy valakit beengedj a világodba, megmutasd magad neki. Tele vagy szenvedéllyel, így a múltban már előfordult, hogy túl hamar megbíztál valakiben, akiben nem kellett volna. Ezért most már óvatos vagy. Igazi stratégiát dolgoztál ki, hogy megvédd magad a sérülésektől. A szerelem megijeszt téged, mert azzal jár, hogy ki kell tárulkoznod a másik ember előtt, és félsz, ha valaki megismeri a valódi éned, nem fog többé elfogadni, hanem elutasít, és elítél. Mivel nagyon nehéz számodra valakivel megosztanod a világodat, ha ezt mégis megteszed, azt jelenti, hogy az illeti nagyon fontos számodra. Amint valakit ilyen közel engedtél magadhoz, fellángol a szenvedély, és felejthetetlen kapcsolatban részesíted a szerelmed. De mindeközben végig attól félsz, mi lesz ha egyszer már nem viszonozzák…Félsz attól, hogy belép valaki az intimszférádba, közel engeded magadhoz, betekintést nyújtasz neki a lelkedbe, a mindennapjaiba, csak hogy végül összetörje a szíved. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika

Makacs vagy, és ha megtaláltad a saját utad, semmiképp sem akarsz arról letérni. Nem csak utálod a vátozást, egyenesen rettegsz tőle. Épp ez a kényelmi zóna a legnagyobb akadálya az intimitásnak, hiszen nem akarod, hogy bárki betekintést nyerjen legmélyebb titkaidba, lelkedbe. Ezt a falat, amit felépítettél magad köré, sokan szívtelenségnek, ridegségnek tartják. Emiatt még erősebb falakat építesz magad köré, hogy elkerüld a csalódást. Olyan hosszú ideig nem támaszkodhattál senkire, csak magadra, hogy félsz, ha közel engedsz magadhoz valakit, biztosan lerombolja a védelmed érdekében létrehozott erődöt. Bármilyen összeszedettnek is tűnsz, nem tagadhatod, hogy egy igazi romantikus vagy, aki az egész életen át tartó szerelemben hisz. Szeretsz flörtölni, semmilyen nehézséget nem jelent számodra, ám a megállapodás nehézségeket okoz. Nem szeretsz új kapcsolatba belevágni, hiszen minden kapcsolat változásokkal jár, és mint tudjuk, számodra az maga a pokol. Elkezdeni egy kapcsolatot, és meglelni benne a boldogságot, biztonságot, csodálatos érzéssel tölt el, de közben folyton attól félsz, hogy a boldogság múlékony, és bármikor összetörhet. Annyira félsz attól, hogy a másiknak egyszer csak nem lesz rád szüksége, hogy képes vagy feláldozni magad a kapcsolat oltárán, a biztonságért. Mivel a múlt már okozott csalódást, félellemmel tölt el, hogy újra csalódhatsz. Pedig talán ha megadod az esélyt, megismered a valódi szerelmet. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: