Sokan élnek boldogtalanságban, pedig a kulcs mindenkinek a kezében van hogy ezen változtasson. Most segítünk neked megtalálni a boldogság kulcsát, a megoldás egyszerűbb mint gondolnád! 

Kos

(március 21-től április 19-ig)

Boldogtalan vagy, mert megelégedsz egy olyan élettel, amit nem akarsz. Csak azt teszed, amit mások szerint meg kellene tenned, és ez nem hozza meg azt a boldogságot, amit az életben szeretnél. Hagyd abba az megfelelést, és élj igazi életet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ami a munkát illeti, a mai napon egy komolyabb fordulat állhat be, különösen, ha saját vállalkozásról van szó, de alkalmazottként is számíthat bizonyos pozícionális elmozdulásra. Ez egyrészrõl lehet pozitív, ugyanakkor többlet energiák befektetését is igényelheti, ami viszont igencsak fárasztó, megterhelõ lehet. Az este sem lesz azonban sok ideje kicsit visszavonulni és kipihenni magát, ugyanis könnyen képbe kerülhet egy váratlan randevú, ami szintén örvendetes, de ugyanakkor végsõ energiáit feszegetheti. Ha valamikor, hát ma igazán áldani fogja a pillanatot, amikor végre bedõlhet az ágyába...

Ezt a 3 csillagjegyet jobb ha elkerülöd Április végéig

Bika

(április 20-tól május 21-ig)

Boldogtalan vagy, mert hagyod, hogy a dolgok, amiket nem tudsz irányítani, az általad irányított és jól működő dolgok útjába álljanak. Változtass a gondolkodásodon, és higgy a jobb életben. A boldogság utolér, csak a jóra összpontosíts, ne a rosszra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Ma sürgetõ teendõk akadhatnak otthona karbantartását illetõen, kedves Bika, s esetleges javítási munkák is aktuálissá válhatnak. Akármennyire is úgy érzi azonban, hogy, maga is konyítva egy kicsit a dolgokhoz, kézbe venné az ügyet, ezt ma semmiképpen se tegye, mert annak most szinte biztosan nagyobb katasztrófa lenne a vége. Még, ha drágább is, inkább bízza egy szerelõre a dolgot, azzal ugyanis hosszútávon, biztosan nem fizet majd rá, ha ügyel, hogy minden papírok ellenében, garanciálisan menjen.

Ikrek

(május 22-től június 21-ig)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-10-02)

Kedves Ikrek, ha olyan munkája van, ami beszéddel, vagy írással jár, ma biztos meggyûlhet velük a baja. Nehezen találja szavait, s kreativitását, ezért sok idõt vehet igénybe feladatainak elvégzése. Most valahogy máshol járnak gondolatai, s nehezen tér vissza a való világba. Sose bánja, valószínûleg így is elégedett lesz a leadott teljesítményével.

Boldogtalan vagy, mert annyira arra koncentrálsz, amit mások gondolnak rólad, hogy elfelejtesz magadra és az életedre gondolni. Nincs okunk aggódni, hogy mások mit gondolnak rólad, mert őszintén szólva, azzal vannak elfoglalva, hogy azon gondolkodjanak, amit te gondolsz róluk. Ez egy beteg körforgás, de itt az ideje, hogy megtörjük, és újra boldoggá váljunk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: