Sokan élnek boldogtalanságban, pedig a kulcs mindenkinek a kezében van hogy ezen változtasson. Most segítünk neked megtalálni a boldogság kulcsát, a megoldás egyszerűbb mint gondolnád! 

Kos

(március 21-től április 19-ig)

Boldogtalan vagy, mert megelégedsz egy olyan élettel, amit nem akarsz. Csak azt teszed, amit mások szerint meg kellene tenned, és ez nem hozza meg azt a boldogságot, amit az életben szeretnél. Hagyd abba az megfelelést, és élj igazi életet.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma sokat lendíthet kapcsolatai elmélyítésén, feltéve, hogy türelemmel és megértéssel viszonyul a környezetében élõkhöz. Türelme igen kifizetõdõ lehet, hiszen, ha érdemben végighallgatja mások bajait, s kellõ bölcselettel reagálja le azokat, sokat segít másoknak, akik ezt nagyon is értékelni fogják. Csak arra az egyre érdemes ügyelnie, hogy ne hamarkodja el véleményét, amíg nem ismeri az egész történetet, nehogy, a teljes sztori ismeretének híján téves következtetéseket vonjon le, s ezzel ?rossz? tanácsot adjon. Könnyen megeshet ma, hogy egy valakirõl olyas valamit tud meg, ami egészen meglepi, sõt, egyenesen ámulatba ejti!

Bika

(április 20-tól május 21-ig)

Boldogtalan vagy, mert hagyod, hogy a dolgok, amiket nem tudsz irányítani, az általad irányított és jól működő dolgok útjába álljanak. Változtass a gondolkodásodon, és higgy a jobb életben. A boldogság utolér, csak a jóra összpontosíts, ne a rosszra.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

Ma a Bika gondolatai fõként az otthoni dolgok elrendezése, illetõleg az anyagiak irányába járhat. Érdemes alaposan átgondolnia, hogyan is oldja meg az említett területeken jelentkezõ, esetleges problémákat, hiszen ehhez most nagy segítséget nyújtanak a csillagok! A mai napon ez irányba hozott döntései sokat javíthatnak, esetleg ronthatnak a helyzeten, úgyhogy ne kapkodja el a döntéshozatalt. Ma párja egy igen furcsa kéréssel állhat elõ, ám érdemes pozitívan fogadnia a dolgot, hiszen ezzel akár egy teljesen új világba sodródhat!

Ikrek

(május 22-től június 21-ig)

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-11)

A megbízhatóság és a stabilitás ma kulcsszerepet játszhat életében, kedves Ikrek. A mai nap folyamán végre alkalma nyílhat arra, hogy mindenkinek bizonyítsa rátermettségét, alkalmasságát egy-egy feladatra. Eme lenyûgözõ teljesítménye jórészt annak is lehet köszönhetõ, hogy ön rugalmasabb és kreatívabb bizonyos területeken, mint munkatársai, akik csak bizonyos sablonok mentén képesek haladni. Mivel az elismerés azonban egész biztosan nem marad el, most érdemes harcolnia a sikerért, ügyet se vetve arra, hogy kit mos le ezzel a pályáról!

Boldogtalan vagy, mert annyira arra koncentrálsz, amit mások gondolnak rólad, hogy elfelejtesz magadra és az életedre gondolni. Nincs okunk aggódni, hogy mások mit gondolnak rólad, mert őszintén szólva, azzal vannak elfoglalva, hogy azon gondolkodjanak, amit te gondolsz róluk. Ez egy beteg körforgás, de itt az ideje, hogy megtörjük, és újra boldoggá váljunk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: