Mindannyian vágyunk egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, ami örökké tart. Sajnos gyakran az igaznak hitt szerelem keserű könnyekkel zárul, mi pedig egyedül maradunk. Nem kell elkeseredni, ennek csupán az az oka, hogy még nem jött el az igazi. Csillagjegyünk gyakran nyújt segítséget nehéz időkben, és így tesz most is. A csillagjegyek most segítenek a döntésben, és elárulják, hogy milyen ember hozhatja el számunkra a boldogságot. 

Kos 

Te, aki a Kos jegyében születtél egy igazi szenvedéllyel teli ember vagy. Jobban teszed, ha nem kergeted a szerelmet, és egyedül maradsz, egészen addig, megtalálod a számodra legtökéletesebb embert. Hogy milyen ez a személy? Az, akiben ugyanaz a tűz lobog, mint benned, aki kalandokra vágyik, izgalmakra, és arra, hogy mindezt együtt tapasztaljátok meg. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Könnyen megtapasztalhatja ma, hogy bizony, önnek is vannak fizikai korlátai, kedves Kos. Mivel kár és nem is túl bölcs szembemenni a természettel, felejtse is el a túlzó teljesítményt, inkább törekedjen egyfajta harmóniára, lüktetésre a teendõ között, akkor sokkal messzebbre is juthat!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-30 - Mindenképpen próbálja minél egyszerûebben szemlélni szerelmi életét.

Bika 

A Bika egy igazi romantikus jegy, mélyen vágyik a szerelemre, egy stabil, különleges kapcsolatra. Annak érdekében hogy elkerüld a fájdalmat, a csalódást, maradj egyedül. Egészen addig maradj egyedül, amíg megismered azt az embert, akiben otthonra, megnyugvásra lelsz. Mikor őt megismered, többé nem lesznek kétségeid, és kérdéseid sem. Minden a helyére kerül. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-06-07)

Ma úgy tûnhet, hogy a megszokottnál is nagyobb önön a teher, kedves Bika. A szokásos feladatain kívül bizony egyéb teendõi is akadnak, amivel, lehet, hogy nehezen tud megbirkózni. Ne habozzon, ha teheti, kérjen segítséget, hogy aztán annál több idõt tudjon családjával tölteni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: