Mindannyian vágyunk egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, ami örökké tart. Sajnos gyakran az igaznak hitt szerelem keserű könnyekkel zárul, mi pedig egyedül maradunk. Nem kell elkeseredni, ennek csupán az az oka, hogy még nem jött el az igazi. Csillagjegyünk gyakran nyújt segítséget nehéz időkben, és így tesz most is. A csillagjegyek most segítenek a döntésben, és elárulják, hogy milyen ember hozhatja el számunkra a boldogságot. 

Kos 

Te, aki a Kos jegyében születtél egy igazi szenvedéllyel teli ember vagy. Jobban teszed, ha nem kergeted a szerelmet, és egyedül maradsz, egészen addig, megtalálod a számodra legtökéletesebb embert. Hogy milyen ez a személy? Az, akiben ugyanaz a tűz lobog, mint benned, aki kalandokra vágyik, izgalmakra, és arra, hogy mindezt együtt tapasztaljátok meg. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-08-04

Bika 

A Bika egy igazi romantikus jegy, mélyen vágyik a szerelemre, egy stabil, különleges kapcsolatra. Annak érdekében hogy elkerüld a fájdalmat, a csalódást, maradj egyedül. Egészen addig maradj egyedül, amíg megismered azt az embert, akiben otthonra, megnyugvásra lelsz. Mikor őt megismered, többé nem lesznek kétségeid, és kérdéseid sem. Minden a helyére kerül. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: