Mindannyian vágyunk egy igazi, mindent elsöprő szerelemre, ami örökké tart. Sajnos gyakran az igaznak hitt szerelem keserű könnyekkel zárul, mi pedig egyedül maradunk. Nem kell elkeseredni, ennek csupán az az oka, hogy még nem jött el az igazi. Csillagjegyünk gyakran nyújt segítséget nehéz időkben, és így tesz most is. A csillagjegyek most segítenek a döntésben, és elárulják, hogy milyen ember hozhatja el számunkra a boldogságot. 

Kos 

Te, aki a Kos jegyében születtél egy igazi szenvedéllyel teli ember vagy. Jobban teszed, ha nem kergeted a szerelmet, és egyedül maradsz, egészen addig, megtalálod a számodra legtökéletesebb embert. Hogy milyen ez a személy? Az, akiben ugyanaz a tűz lobog, mint benned, aki kalandokra vágyik, izgalmakra, és arra, hogy mindezt együtt tapasztaljátok meg. 

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma valahogy úgy érezheti, kedves Kos, mintha nem lennének a helyén a dolgok, s ez által minden kissé zavarosnak tûnhet. Fontos, hogy ne kapkodjon, ugyanakkor, törekedjen arra, hogy mielõbb rendbe tegye, amivel gondok vannak. Ez sok erõfeszítést igényelhet, de megéri, mert ezzel elejét veheti egy még nagyobb káosznak!

Bika 

A Bika egy igazi romantikus jegy, mélyen vágyik a szerelemre, egy stabil, különleges kapcsolatra. Annak érdekében hogy elkerüld a fájdalmat, a csalódást, maradj egyedül. Egészen addig maradj egyedül, amíg megismered azt az embert, akiben otthonra, megnyugvásra lelsz. Mikor őt megismered, többé nem lesznek kétségeid, és kérdéseid sem. Minden a helyére kerül. 

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma fizikailag és energetikailag, egyaránt formába kerülhet, ugyanakkor egy jókora önbizalomra is szüksége lehet ahhoz, hogy nagy eredményeket érhessen le. Ha híján van ennek, kedves Bika, mindenképpen erõsítse meg magát e téren, ugyanis van oka rá, hogy bízzon magában és büszke lehessen arra, ami!

Ikrek 

Neked olyan emberre van szükséged, aki mellett önmagad lehetsz, nem kell megjátszanod a komolyságot, a bátorságot, hiszen rád egyik sem jellemző. Gyermeki, mély, eredendő őszinteséggel és játékossággal rendelkezel, így ne engedd magad elcsábítani, amíg nem találkozol azzal az emberrel, akinek pontosan erre van szüksége, erre vágyik, és közös céljaitok lehetnek. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma kissé összezavarodhat néhány furcsa, talán érthetetlen esemény miatt, ami ma ön körül zajlik. Ami most segíthet kijutni a labirintusból, az a racionális gondolkodás, és az aktuális folyamatok részletes kielemzése, ehhez azonban idõ kell. Ne hagyja, hogy sürgessék, ugyanis a kapkodás most nem vezetne semmi jóra. Figyeljen, tanuljon, okuljon, s csak aztán fejtse ki végleges álláspontját, akkor nem lehet semmi baj, kedves Ikrek!

Rák

Hidd el megéri egyedül maradnod egészen addig, amíg megismered az igazit. A számodra igazit. A te életedben nagyon fontos szerepet tölt be a gondoskodás, hogy rólad gondoskodjanak, és hogy te gondoskodhass másokról. Olyan emberre van szükséged, aki megfelel ennek, aki ugyanarra vágyik. Ez az ember majd ráhangolódik a hangulatodra, érzéseidre, rengeteg közös témátok lesz, és sosem unjátok meg kivesézni őket.  

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma semmi sem az, aminek látszik, kedves Rák, így legyen nagyon óvatos, s fontolja meg alaposan, mire is mond igent, ugyanis az hosszútávon, sok munkával járhat, ha meggondolatlanul cselekszik! Legyen kritikus, de ettõl függetlenül persze ne is utasítson el kategorikusan semmit, hiszen ma esélye van egy olyan ajánlatra is, ami hosszútávon utat nyithat a sikerhez!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: