Oroszlán

Az emberek irigylik, hogy mennyire ügyesen véghez tudsz vinni mindent, amit eltervezel, köszönhetően a kitartásodnak és a stressztűrő képességednek. Büszke ember vagy, aki hisz abban, hogy a legjobbat érdemli.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Oroszlán ma meglehetõs érzékenységet mutat a nála kevésbé eredményes emberek iránt, akiknek segítésében ma igencsak örömét lelheti. A nagylelkûsége hamar fel fog tûnni a többieknek is, ami által ma számos elismerésre, kedves szóra számíthat. Furcsa mód (jogosan) úgy érezheti, hogy önnek pedig mintha éppen pont ez hiányzott volna mostanában, így eme különös szimbiózisban kiváltképp örömét leli. Jól is van ez így, hiszen legyen valaki bármily erõs is, nem jó mindig mindent önös érdekbõl és egyedül csinálni, hiszen érzõ, társas lények vagyunk, akik már sok mindent köszönhettek a fejlõdésük során az empátiának!

Szűz

Nagyon öntudatos vagy, jó ítélőképességgel rendelkezel, és soha nem érzed magad összezavarodva az érzéseid miatt. Figyelmes vagy és jó szemed van a részletekre is. Ezt sokan irigylik tőled.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

Mérleg

Nagyon elbűvölő és karizmatikus személyiség vagy, aki képes bárkivel erőfeszítés nélkül összebarátkozni. Az emberek kényelmesen érezhetik magukat melletted, ezért nem csoda, ha olyanok szeretnének lenni, mint te.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Mérlegnek ma, természetesen a lehetõségeihez mérten, érdemes minél inkább kerülnie a tömeget, s inkább otthonában tevékenykednie. A túl népes társaság ma frusztrálólag hathat rá, viszont, ha ad egy kis szabadságot magának, hogy egyedül kapcsolódjon ki, sétáljon, fusson egyet, zenét hallgasson s közben fõzögessen, vagy rendezgesse környezetét, az nagyon megnyugtathatja, regenerálhatja idegeit. Ahogy aztán egyre inkább érzi az átmeneti magány jótékony hatásait, szép lassan ráébred, hogy bizony, néha mennyire nagyon is jót tud tenni mindenkinek, ha magára hagyják egy kicsit, különösen, eme felgyorsult világban.

Skorpió

A leglehetetlenebbnek tűnő célokat tűzöd ki magad elé és nem félsz ezeket megvalósítani, mivel hiszel abban, hogy képes vagy rá és végül sikerrel is jársz. Sokak számára inspiráló hatással bírsz.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A Skorpió a mai nap folyamán rejtett, különleges képességeirõl tesz tanúbizonyságot. A felmerülõ teendõket olyan játszi könnyedséggel lesz képes hatékonyan megoldani, hogy még maga is meglepõdhet. A hatást ráadásul fokozza, ha jókedvûen és vidáman áll dolgaihoz, ezzel is elõkészítve a terepet szárnyaló kreativitásának. Természetes eredményessége másoknak is feltûnhet, akik, bár nem tudják tartani önnel a tempót, mindenesetre igyekeznek majd erõt meríteni példamutató helytállásából. Csak így tovább!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: