Oroszlán

A legjobb kapcsolatokat a kölcsönös adás alapozza meg. Bár nagyon szereted, ha kényeztetnek, legyen szó ajándékról, figyelemről vagy elismerésről, fontos, hogy te is megtanulj többet adni. Így biztosan nem fogsz elsétálni a lelki társad mellett.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Szűz

Önmagunk legnagyobb kritikusai tudunk lenni és a csillagjegyek közül talán ebben te vagy a legjobb. Azonban fontos, hogy szeresd és elfogadd magad olyannak, amilyen vagy. Így nagy esélyed lesz rá, hogy mást is teljes szívedből tudj szeretni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Minden csillagjegy rendelkezik kincset érő jellemvonásokkal! – a tiéd milyen tulajdonságok jellemzőek?

Mérleg

Nagyon szereted fenntartani a békét mindenkivel, ám néha szükséges kemény döntéseket hoznunk a finomkodás helyett. Vonzd be a lelki társadat azáltal, hogy hagyod a magabiztosságodat a határozott döntéseiden keresztül átragyogni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Skorpió

Nagyon sok dolog iránt szenvedéllyel viseltetsz, ami néha kicsúszik a kezeid közül. Hajlamos vagy végletek között ingázni, így vagy a legjobb vagy a legrosszabb pillanataidban látnak. Egy kiegyensúlyozott lelki állapot előny, ha a szerelmet akarod behívni az életedbe.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: