Nyilas

Örökösen vágyakozol az izgalmak után az életben. A legjobb módja, hogy megtaláld a lelki társadat az, ha folytatod továbbra is a kalandjaidat, hiszen az Igazinak is legalább olyan habitussal kell rendelkeznie, mint neked és így fogod csak megtalálni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma eleinte kissé kuszának, homályosnak érezheti gondolatait, melyeket azonban, ha délutánra sikerülne rendeznie, nagyon sokat haladhatna dolgaival. Érzelmi téren különösen építõnek ígérkezik a mai nap, ami remek feltételeket biztosíthat egy szeretteivel, barátaival, vagy éppen kedvesével elköltött estéhez!

Bak

Talán nehéznek tűnik a többi elérni kívánt célod mellett még a párkapcsolat témára is koncentrálni, azonban a lelki társaddal az élet sokkal könnyebb és élvezetesebb lesz. Nem tekinthetsz rá elintézendő feladatként. Add át magad az élménynek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Környezete ma valóságos információáradattal áraszthatja el, kedves Bak, melyeket ráadásul nagyon nehéz lesz szûrnie, ugyanakkor, éles eszének köszönhetõen, mégis hamar megláthatja a sorok között a lényeget, melyet remekül hasznosíthat majd a teendõi során. Mindazonáltal, ne legyen félszeg idõnként kiigazítani se egyeseket, amikor sületlenségeket mondanak önnek!

Ellenség vagy barát? Ezeknél a csillagjegyeknél törékeny a határ

Vízöntő

Senki nem sürget az Igazi megtalálásával, ez csakis tőled függ. Talán kissé félsz nyitni és feladni a függetlenségedet, de ha lelki társra vágysz, akkor bizonyos szinten sebezhetővé kell válnod. Tudd, hogy a szerelembe eséssel még nem kell feladnod önmagad.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Amennyiben sikerül megtörnie berögzült pénzügyi szokásait, ma nagy haladást érhet el az anyagiak terén, csak érdemes elsajátítania néhány új fogást, melyeket ezentúl, rendre alkalmaz is e területen. Megfontoltan és mértékletesen, kedves Vízöntõ, ez a kulcsa mindennek!

Halak

Halak létedre minden tettedet jó szív és szeretet vezérli. Az álmodozó természeted sokakat vonz, és többet akarnak megtudni rólad. Próbálj meg ennek ellenére a földön maradni és ne fedje a szemedet rózsaszín köd. Ne ess szerelembe felelőtlenül.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma sikert, sikerre halmozhat, kedves Halak, foglalatoskodjon bármilyen területen is! A kulcs pedig a kommunikáció, melynek folytatásában, egyszerûen nem lesz párja ma! Csupán arra az egyre figyeljen, hogy megtapasztalva rendkívüli teljesítményét, végül mások nehogy megpróbálják önre testálni a saját ez irányú feladataikat is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: