Kedves, hűséges, netán rosszindulatú? Születésed elárulja, hogy mi a te leg-leg jellemződ.

Íme a legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint

KOS - A legharciasabb állatövi jegy

A jegy szülötte mindig fejjel megy a falnak, akaratos, harcias, és törtető. Minden körülmények között eléri a céljait. Roppant széleskörű tudással rendelkezik, ezért még a kérdéses szituációkban is ki tudja magyarázni magát és a helyzetet a saját javára fordítani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Ma elméje próbál logikusan magyarázni valamit és sugalmazni a zökkenõ-mentesebb utat, ugyanakkor szíve ezzel szemben teljesen másképpen látja a dolgokat. Érdemes most az utóbbira hallgatnia, kedves Kos, még, ha ez esetben nagyobb is a sérülés veszélye, mert késõbb örökké bánhatja majd, hogy nem szíve szerint cselekedett. Néha bizony vannak olyan dolgok az életben, melyeket képtelen ép ésszel kontrollálni az ember, s kénytelen kockáztatni és minden észérv ellenére is, szívére hallgatni, mert vagy így, vagy úgy, de a végére pontosan érzi, hogy ez az egyetlen helyes út, s nem is volt soha más választás.

Napi Karmahoroszkóp április 17. péntek – Nem szükséges mindent véresen komolyan venni az életben...

BIKA - A legkreatívabb állatövi jegy

Igazán tehetséges, mindig meglátja az adott eseményekben, dolgokban a potenciált. Nagyon hatékony képzelőerővel rendelkezik, amely a legunalmasabb dolgokból is igazi varázslatot tud teremteni.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

Attól függetlenül, hogy ma nem igazán érzi jól magát, ne hagyja, hogy ez a rosszkedv, vagy akárcsak nyomott hangulat, tönkre tegye az egész napját, kedves Bika! Természetes, hogy elkeserítik az embert a világban sajnos nap, mint nap végbemenõ rossz dolgok, de ugyanakkor, ha mindig csak ilyesmivel törõdik az ember, s hagyja le is törni magát miattuk, attól az bizony még nem segít a helyzeten, sõt, csak tovább terjeszti a környezetében élõkre is a lehangoltságot. A drámai helyzetekre tehát inkább tettekkel és jó hangulatból fakadó lelkesedéssel próbáljon meg reagálni, legalább is amennyire lehetséges, hisz most ezzel tehet a legtöbbet magáért és másokért.

IKREK - A legtájékozottabb állatövi jegy

Mindent elolvas, képzi magát, lexikális tudása hatalmas, és nincs olyan hír, amiről ő ne tudna. Szakmájában törekszik a tökéletességre, próbál a legjobb lenni, ezért pedig sokat tesz, hiszen rengeteget olvas a témában, és azt vallja, hogy a gyakorlat teszi a mestert.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap folyamán, rendkívül jó meglátásainak köszönhetõen, könnyen lehet, hogy ön lesz a megmentõje a környezetében élõknek, kedves Ikrek! Ne piruljon, ha ezért dicsérik és felnéznek önre, hiszen megérdemli, ugyanis, attól még, hogy önnek ez természetes, másoknak még lehet igenis becses és nagy cselekedet, amit ma tett. Élvezze kicsit a sikert. Este ennek megfelelõen kényeztesse magát valami finomsággal és egy kikapcsoló, vagy romantikus programmal, hogy kellõképpen kiürítse elméjét, alkalmassá téve ezzel a friss gondolatok befogadására.

BAK - A legbölcsebb állatövi jegy

Óriási tudással rendelkezik, igaz géniusz, ám racionalitása miatt olykor megütheti a bokáját. Állandóan a kockázatokat elemzi, ezért elszalaszt néhány kiváló lehetőséget. Idősebb korára nagyon bölcs és tapasztalt személy lesz, akinek érdemes kikérni a véleményét. Végtelenül megnyugtató jelenség.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-10-24)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: