Rák 

A Rák érzelmes, és intuitív, könnyen és mélyen kapcsolódik a spirituális dolgokhoz. Ajánlott kipróbálnia a metta meditációt, amelynek segítségével szeretet adhat a világnak. Elég reggel 10 perc meditációval kezdenie, és máris gördülékenyebben fog telni a Rák napja. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Amennyiben ma egy nagyobb projekt megvalósításával nézne szembe, kedves Rák, úgy semmiképpen se bízzon kulcsfeladatokat másra, csakis saját magára számítson azok véghez vitelében, különben késõbb kiderülhet, hogy a hozzá nem értés miatt, rosszul csináltak mindent, több kárt okozva ezzel, mint hasznot, s kezdheti elõröl az egészet!

Oroszlán 

Az igazi tűz jegy. Az oroszlán a legelhivatottabb vezető, de még a legerősebbnek is véges az ereje. Számára a szieszta rendkívül egyszerű. Mivel a sok stressz, az örökké talpon lévő életmód megterheli a gerincét, már egy rovid szúnyókálstól is jobban érzi magát. Sőt, mi több, feküdjön le, nyúljon el, és hagyja szárnyalni a gondolatait, vagy elcsendesedni őket…

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Kedves Oroszlán, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Hétfői Horoszkóp - Ne kezelje úgy az embereket, mintha kevesebbet érnének önnél...

Szűz 

A Szűz szeret szervezkedni, szereti a megszervezett dolgokat, a szép dekorációkat. A szűz számára minden olyan tevékenység a relaxációt segíti elő, ahol elmerülhet valamiben. Éppen ezért egy régi szék felújítása, a lakás átrendezése, vagy egy színező különleges segítséggel bírnak. 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-08)

Bár mindig is élen jár, kedves Szûz, ha kommunikációról van szó, ám az is kétségtelen, hogy bizony a konfliktuskezelés nem éppen erénye, jórészt önfejûsége és a véleményéhez való, makacs ragaszkodása miatt, ma mégis, éppen ez által tûnhet ki a többiek közül. Az élet önt fogja igazolni, így ma semmiképp se akarjon rugalmas lenni e téren!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: