Rák és Mérleg

A Rákok toleránsak, érzelmesek, becsületesek, de nagyon hamar megsértődnek. A Mérlegek nagyon hamar váltanak egyik hangulatból a másikba, éppen ezért a két érzelmes csillagjegy nem nagyon tudja megtalálni a közös hangot. Egyetlen szóval képesek bármikor megbántani egymást.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Mérleg. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

Oroszlán és Nyilas

Az Oroszlánok a manipuláció mesterei, ambíciósak, és nárcisztikusak. A Nyilasok nagyon őszinték, és nem tolerálják az Oroszlánok manipulálási hajlamait. Az Oroszlánok pedig nem tudják elviselni a Nyilasok hirtelen viselkedésváltozását.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

A mai egy tökéletes nap arra, hogy tanuljon, olvasson, egyszóval, hogy új ismereteket sajátítson el, kedves Nyilas! Mivel a fejlõdés kulcsa manapság a tudás, ami, megjegyzendõ, mindig is az volt, így, ha gyakorlati szempontból még nem is látszik, a mai egy nagyon eredményes nap lehet, amikoris, rengeteget fejlõdhet. Használja ki elméje kiemelkedõ fogékonyságát!

Skorpió és Bak

A Skorpiók túlságosan függetlenek, és ragaszkodnak ahhoz, hogy az ők igazuk érvényesüljön mindig. Ezt pedig a Bakok nem tudják tolerálni, nekik mindig egy kis motivációra van szükségük ahhoz, hogy egyáltalán valami saját ötletük támadjon.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Az utóbbi idõben igencsak alábbhagyott önbecsülése, kedves Bak. Sokszor eszébe juthat megkérdõjelezni fizikai megjelenését, vonzerejét, vagy akár szellemi képességeit is. Ennek bizony csak egy módon vethet véget. Ha komolyan úgy érzi, van min változtatni, akkor tegye meg az elsõ lépéseket annak irányába, ha pedig ez csak sirám, akkor szedje össze magát gyorsan, mielõtt valóban igazzá nem válnak félelmei.

Halak és Halak

Nagyon empatikusak, érzelmesek, kreatívak, és intuitívak. Leginkább egy olyan világban érzik jól magukat, melyet a képzeletük által teremtettek. Nehezen viselik a mások által felállított szabályokat. Két ennyire szabályszegő csillagjegy nehezen fér meg egymással.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

A mai egy pihentetõ nap lehet az ön számára, kedves Halak. Valamilyen anyagi bevételhez juthat, ami nagyon megszépíti napját, hiszen ilyenkor egészen belemerül az elintéznivalókba és a vásárolgatásba, amit igencsak szeret, még akkor is, ha csak a háztartás tartalékait töltheti fel újra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: