Vannak, akik nehezen tudják befogadni a szeretetet, úgy gondolják, hogy azáltal, hogy átadják valakinek magukat, sebezhetővé válnak. Ők az érzelmileg megközelíthetetlen csillagjegyek!

Oroszlán

Nem túl jó ötlet egy Oroszlán csillagjegyű személlyel közelebbi viszonyba kerülni. Az Oroszlánok ugyanis annyira el vannak foglalva saját személyiségükkel, hogy nehezen tudnak valakit igazán szeretni. Önző, és igen szeszélyes, sok energiát igényel, ha meg akarod szelídíteni.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Meglehet, hogy ma teljesen kivan mindene a kötelezõkkel, s szíve szerint elmenekülne egy fantázia világba, ahol minden ideális, nyugodt és tökéletes. Talán nem is rossz ötlet, kedves Oroszlán! Mihelyt ideje engedi, szabaduljon ki az épületek fogságából, s irány a természet. Ma egy nagy séta egy dimbes-dombos tájon aranyat érhet!

Ikrek

Elsőre levesz a lábadról kiváló kommunikációs készségével, de ha mélyebb érzelmekről van szó, akkor minden bizonnyal már el fog menekülni. Nem képes egy stabil párkapcsolatban élni, de nincs is nagyon rá szüksége.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma kissé összezavarodhat néhány furcsa, talán érthetetlen esemény miatt, ami ma ön körül zajlik. Ami most segíthet kijutni a labirintusból, az a racionális gondolkodás, és az aktuális folyamatok részletes kielemzése, ehhez azonban idõ kell. Ne hagyja, hogy sürgessék, ugyanis a kapkodás most nem vezetne semmi jóra. Figyeljen, tanuljon, okuljon, s csak aztán fejtse ki végleges álláspontját, akkor nem lehet semmi baj, kedves Ikrek!

Keddi Horoszkóp - Néha nem lehet elkerülni a kisebb

Bika

Az Oroszlánhoz hasonlóan a Bika is nagyon el van foglalva saját személyiségével, mondhatni nem nagyon érdekli a környezete. Nincs ideje másokra, bár saját elképzelése szerint ő egy nagyon megértő, és odaadó partner. Van, akinek sikerül meghódítani egy Bikát, de megtartani ennél sokkal nehezebb.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma fizikailag és energetikailag, egyaránt formába kerülhet, ugyanakkor egy jókora önbizalomra is szüksége lehet ahhoz, hogy nagy eredményeket érhessen le. Ha híján van ennek, kedves Bika, mindenképpen erõsítse meg magát e téren, ugyanis van oka rá, hogy bízzon magában és büszke lehessen arra, ami!

Szűz

Egy igen független csillagjegy, nem szereti, ha valaki korlátokat állít fel neki, de kompromisszumokra sem hajlandó. Nagyon nehezen nyílik meg, legbelsőbb érzéseit soha nem fogja elárulni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-03-03)

Ma alkalma lehet azzal foglalatoskodni, amit igazán szeret, kedves Szûz, így egy igazán fantasztikus napnak nézhet elébe! Annál is inkább remekül érezheti magát, mivel ma ön játszhatja a fõszerepet is, méghozzá nagyon is jól. Legyen büszke magára, hisz nagy utat tett meg ideáig. Élvezze a sikert!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: