Néha úgy tűnik, mintha egyes emberek különleges isteni kegyelemben részesülnének. Bármihez nyúlnak, az arannyá válik, bármilyen lépést is tegyenek, mintha természetfeletti segítő kezek egyengetnék útjukat.

Vannak olyan csillagjegyek, akikre különösen igazak ezek az állítások. Lássuk, hogy kikről van szó.

Oroszlán

Az Oroszlánt minden ismerőse a szerencse gyermekének tartja, és ebben nem tévednek. Amibe belefog, abban sikere van, elismerésben részesül és megjegyzik a nevét.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai egy igazán fantasztikus nap eme királyi jegy szülöttei számára, akik éles eszüknek és jó problémamegoldó képességüknek köszönhetõen, valósággal sziporkáznak ma! Ne merüljünk el tehát a nap folyamán semmi olyasmibe, ami csak tompítja eredményességünket, az ilyesmit inkább tegyük félre máskorra, hogy maximálisan kihasználhassuk a csillagok által felénk sugárzott többletenergiákat. Végül pedig egy jó tanács, ami szintén sokat segíthet: minél többet tájékozódik az ember, annál gyorsabban oldhatja meg az aktuális feladatot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Heti szerelmi horoszkóp (06.24-06.30): Nagy tervei vannak, és ezek előmozdításához szokatlanul...

A nagylelkűség, amely viszonzásképpen belőle árad a felsőbb Erők célját szolgálja. A mennyei védelmen keresztül, amellyel felruházzák mártír tetteket is véghez visz.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: