A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg született diplomata és békéltető. Imádja a társaságot, és könnyen kijön másokkal, a békére, a harmóniára, az egyensúly megtartására törekszik. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Mindig a békességre, nyugalomra törekszik. Segítőkész, és nagyon kiegyensúlyozott. 

Az ősi római isten Janus beavat téged abba, hogyan indul az éved

A mérleg jegyében született személyek békések, jóindulattal és tisztelettel vannak a másik ember iránt. Szeretnek segíteni másokon és szeretik megőrizni az egyensúlyt az életükben.

A másik arca ugyanakkor harcias és veszekedős, ilyenkor rendkívül kibillen a lelki egyensúlyból. Semmi sem elég jó neki, és a helyét sem találja a világban. 

Mindig a mások érdekeit helyezi előtérbe, éppen ezért néha úgy tűnhet, hogy nem elég határozott, és nem tud boldogulni a világban.

Ez a fajta viselkedésük nem mindég praktikus azért mert mindig próbálják elkerülni a konfliktusokat, de előfordulnak olyan esetek amikor az ember muszáj megvédje magát. Néha a mérleg jegyében született személyek nem biztosak magukban ezért úgy tűnhet, hogy lehetetlenség kiismerni őket.

Ez az, ami könnyeket csal a csillagjegyek szemébe

A Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió esze igencsak gyorsan jár, amikor elemében érzi magát. Vidám és jó kedvű, humorérzéke lenyűgöző. Lelkes, szenvedélyes, önálló, és tele van nagyszerű ötletekkel. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

Nagyon ellenállhatatlan, és szenvedélyes, de valódi érzéseit mindig megpróbálja elrejteni a világ elől. 

A skorpió vízjegy, aki ezalatt a csillagjegy alatt született az nagyon intelligens és gúnyos. Nagyon érzelmes, sokszor elrejti a valódi érzelmeit azért, hogy a körülötte lévő személyek ne használják ki. A skorpió szervezett, találékony, független és lojális.

Amikor viszont padlóra kerül, igencsak kimutatja a foga fehérjét. Ilyenkor bosszúálló és manipulatív. Haragja elől jobb menekülni. 

Fél, hogy visszaélnek érzéseivel. Szenvedélyes, és független alkat.
Nem szeret veszíteni, és állandóan manipulálja az embereket.

Másrészt pedig a skorpió bosszúálló és jól ért a manipuláláshoz. Nem szereti, ha elárulják, hajlamos megfontolatlanul viselkedni, amit később megbán.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: