Oroszlán

Bár fontos számukra a figyelem, nem mindegy, hogy kiktől kapják meg azt az Oroszlánok, ha rossz a kedvük, szívesen találkoznak a barátaikkal, és mulatnak egy nagyot – tőlük ugyanis nemcsak az igényelt figyelmet kapják meg, de azt a pozitív értékelést, visszacsatolást, amire egy szomorú Oroszlánnak nagy szüksége van.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Bizonytalanul alakulnak pénzügyei, kedves Oroszlán. Egy elõre betervezett nagyobb kiadás maradhat el, mert nem sikerült összeszedni rá a megfelelõ mennyiségû tõkét, de az is lehet, hogy nem is biztos, hogy annyira szeretné ezt a vásárlást, s ezért nem is törte magát annyira, hogy meglegyen a rávaló. Ne ragaszkodjon megszállottan terveihez, s ne siettesse dolgait, inkább legyen türelmes és várja ki, amíg kialakul önben a megfelelõ döntés.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A természetben találják meg a leghamarabb a jókedvüket és a boldogságukat a Szűz jegy szülöttei. Már egy kis kertészkedés is jobb kedvre derítheti őket, vagy egy kis főzés a szabad ég alatt. Vagy a konyhában, a lényeg, hogy valami igazán finomat és egyedit alkossanak. A főzés vagy a hasonló kreatív dolgok mindig megnyugtatják a Szűz jegyűeket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Valami probléma adódhat ma a családjában, kedves Szûz. Valaki, aki közel áll önhöz, nem volt õszinte és ebbõl adódóan most eléggé lelombozva érezheti magát. Intézze el szükséges teendõit, de a nagyobb, fontosabb döntéseket semmiképp ne ma hozza meg, várjon, amíg lelkiállapota újra pozitív és optimista lesz, nehogy rosszkedve döntéseit is negatív irányba terelje.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezek a csillagjegyek fájdalmasan szakítanak

Mérleg

A kikapcsolódás, a relaxálás, a meditáció mindenki számára fontos, de talán a Mérlegek értékelik a leginkább az ezek által kialakult egyensúlyt és harmóniát. Igyekeznek az elméjüket mindig egyre tágítani, befogadóvá és tudatossá válni – rosszkedv vagy szomorúság esetén is ez a meditáció, az elme és a test lenyugtatása a legfontosabb a számukra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap folyamán, annak ellenére, hogy reggel még kifejezetten energikusnak érzi magát, kissé fáradékonnyá válhat. Ilyen állapotban, nyilvánvaló, hogy nem lenne kellemes még plusz feladatokat is a nyakába vennie, így hát, ha valaki ilyesmivel próbálkozna ma önnél, kedvesen, udvariasan hárítsa a dolgot, hacsak nem létfontosságú az ügy. A saját dolgait amúgy is hajlamos néha a másoké elé helyezni, így, nem is vehetõ zokon, ha most egy kicsit épp ellenkezõleg cselekszik.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A valódi, mély beszélgetések a Skorpiók mentsvárai a borongós időkben: fontos számukra, hogy kapcsolódjanak valakihez vagy valakikhez, amikor úgy érzik, minden összejött nekik, és szükségük van valamire, ami feltöltheti őket. Ráadásul nemcsak beszélni, de hallgatni is jól tudnak, igazi amatőr terapeuták lehetnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma könnyen úgy érezheti, mintha az ön számára fontos projektek nem élveznének kellõ támogatást, vagy éppen lassan haladnának, s ebbõl levonható a következtetés: talán sikertelenségre, kudarcra vannak kárhoztatva. Nos, kedves Skorpió, az átmeneti pénzügyi és egyéb nehézségek ellenére, az univerzum most ennek éppen az ellenkezõjérõl árulkodik, azt sugallva, hogy mindenképpen sikerre van ítélve mindaz, amin dolgozik, s a jelenlegi állapotok csak átmenetiek? Ez pedig igazán bíztató! Tartson ki és merítsen ebbõl erõt, meglátja, nem fog csalatkozni!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: