Oroszlán

Bár fontos számukra a figyelem, nem mindegy, hogy kiktől kapják meg azt az Oroszlánok, ha rossz a kedvük, szívesen találkoznak a barátaikkal, és mulatnak egy nagyot – tőlük ugyanis nemcsak az igényelt figyelmet kapják meg, de azt a pozitív értékelést, visszacsatolást, amire egy szomorú Oroszlánnak nagy szüksége van.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma sokat tehet azért, hogy otthonában újra rend uralkodjon. Bármennyire is legyen elfoglalt, most mindenképpen szenteljen idõt környezete rendben tartására, különben még eluralkodik ön körül a káosz, s pont akkor nem fog majd valamit megtalálni, amikor a legjobban kellene.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

A természetben találják meg a leghamarabb a jókedvüket és a boldogságukat a Szűz jegy szülöttei. Már egy kis kertészkedés is jobb kedvre derítheti őket, vagy egy kis főzés a szabad ég alatt. Vagy a konyhában, a lényeg, hogy valami igazán finomat és egyedit alkossanak. A főzés vagy a hasonló kreatív dolgok mindig megnyugtatják a Szűz jegyűeket.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

A legsürgetõbb, hogy minél elõbb rendezze a fejében kavargó gondolatokat, kedves Szûz, s eszelje ki, hogyan lehetne ma a leghatékonyabb. Meglehet, hogy az idõként önre törõ kényelmességét, mondhatni lustasággát is le kellhet gyõznie ma ahhoz, hogy nagy eredményeket érjen el. Tegye meg, megéri!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez a 4 csillagjegy képtelen veszíteni a párkapcsolatban

Mérleg

A kikapcsolódás, a relaxálás, a meditáció mindenki számára fontos, de talán a Mérlegek értékelik a leginkább az ezek által kialakult egyensúlyt és harmóniát. Igyekeznek az elméjüket mindig egyre tágítani, befogadóvá és tudatossá válni – rosszkedv vagy szomorúság esetén is ez a meditáció, az elme és a test lenyugtatása a legfontosabb a számukra.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

A valódi, mély beszélgetések a Skorpiók mentsvárai a borongós időkben: fontos számukra, hogy kapcsolódjanak valakihez vagy valakikhez, amikor úgy érzik, minden összejött nekik, és szükségük van valamire, ami feltöltheti őket. Ráadásul nemcsak beszélni, de hallgatni is jól tudnak, igazi amatőr terapeuták lehetnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: