Nyilas

A Nyilasok is jellemzően olyanok, akiknek a fizikai aktivitásra van szükségük ahhoz, hogy lecsillapodjanak. Csakhogy a jegy szülöttei sokkal inkább a kalandos és szórakoztató fajtáját kedvelik a stresszt vagy szomorúságot levezető mozgásnak, mint például egy nagy kirándulás, hegymászás vagy egyszerűen egy hosszú hétvége egy ismeretlen helyen.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

Ma sok idejét és energiáját köthetik le, kedves Nyilas, az ön körül, szerettei, barátai körében dúló hatalmi harcok, melyekbe mindkét irányból igyekeznek önt behúzni, maguk mellé állítani. Minden próbálkozásuk ellenére, ezúttal ne foglaljon állást egyik oldalon sem, egyrészt azért, mert önnek mindkét, viaskodó fél egyformán fontos, másrészt pedig azért, mert ezt most nekik kell megoldaniuk egymás között, az ön közvetlen beavatkozása nélkül. Legyen türelmes, de határozott és tudatosítsa eme álláspontját bennük!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Nagy tervezők, ezért szeretnek is mindent jól megtervezni a Bakok. Rajonganak a rendért és a rendszerért még akkor is, ha a lelkük szabad. Ha éppen rosszkedvük van vagy szomorúak, az teheti őket újra boldogabbá, ha sikerül megtervezniük, megszervezniük a következő lépést, és újra látják a célt vagy egy új célt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai nap során akkor érezheti magát igazán kiegyensúlyozottnak és boldognak, ha egy kicsit sikerül a hétköznapok elõl a szabadba menekülnie, s ott, egyszerûen gyönyörködnie a mesés tájképben, s a természet milliónyi csodájában. Nem is csoda, ha vágyakozik ilyesmi után, ugyanis a világon az egyik legjobb stressz oldó és egyben egészséges dolog, a természetjárás, hiszen, míg a testet élénkíti, addig a lelket mindennél jobban megnyugtatja. Kerítsen is rá sort ma, ha teheti, kedves Bak! Ha nem, már akár egy gondolat kirándulás is több lehet a semminél...

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

ILYEN MÉG NEM VOLT! Reinkarnációs horoszkóp, hogy megtudd honnan jöttél és merre tartasz!

Vízöntő

Közösségben érzik jól magukat a Vízöntők – hogy újra megtalálják az életük értelmét, szívesen önkénteskednek, vagy tüntetnek valami ellen/mellett, amit a szívügyüknek éreznek. Az egyik legintelligensebb csillegjegy, amelyik számára fontos, hogy az elméje is dolgozzon és használhassák a kreativitásukat.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A nap során egyes személyek a segítségét, támogatását kérhetik bizonyos ügyekkel kapcsolatban, mellyel nagyban megterhelhetik erõforrásait. Ennek ellenére, ne zárkózzon el egybõl és kategorikusan a lehetséges hitelezés elõl, s hallgassa meg õket. A dologba azonban csak akkor menjen bele, ha teljes körûen kielégítõ bizonyítékokkal tudnak szolgálni önnek atekintetben, hogy megéri segítenie nekik, ugyanis, hacsak üres ígéretekkel tudnak szolgálni, szinte biztos, hogy feleslegesen feccel energiát a dologba, sõt, akár utólag még rá is fizethet az üzletre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak

Elvonulni és aludni – ennyire egyszerű a Halak jegy szülöttei által követett recept, ha kimerülésről, rosszkedvről vagy szomorúságról van szó. És ha jól kipihenték magukat, újra energiával telve vethetik bele magukat az életbe, a mindennapok teendőibe. De hogy meddig tart ez a visszavonult pihenés, azt nem tudni. Viszont utána újra mosolyogva léteznek!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-23)

A mai napon meglehetõsen a hatalmába kerítheti egy bizonyos fokú melankólia, kedves Halak, melynek folytán rendkívül lassan, mondhatni, szinte vánszorogva haladhat dolgaival, ráadásul, most, mintha mások is szisztematikusan azért kerülnék társaságát, hogy csak ne kelljen segíteniük önnek. Akár jogos a feltételezés, akár alaptalan, a lényeg végül is az, hogy ma szinte senkire se számíthat, hogy megkönnyítené útját, így, csak egyet tehet, türelemmel és kitartással, megteszi ezt saját maga. Ez most sajnos egy ilyen nap...

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: