Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Mint oly sokszor, ma is túlhajszolja magát, de sajnos sokszor inkább csak önmaga miatt fut nagyobb köröket a kelleténél. Próbáljon meg lazítani és csak annyit csinálni, amennyit el is várnak öntõl, s nem a tripláját, ha kell, ha nem. Ezzel rengeteg felesleges idegességet és fáradtságot megspórolhat önmagának.

Annak ellenére, hogy nem a legjobb a hangulata, igyekezzen az élete pozitív dolgaira , a céljaira fókuszálni. Biztos, hogy van olyan közöttük, amit már nagy vár és gondoljon arra, hogy az élete telis-tele van érdekes, izgalmas dolgokkal, amelyek révén új tapasztalatokkal gazdagodhat. Ne hagyja ki a kínálkozó lehetőségeket, ragadja meg a szerencséjét!
Általában megéri kivárni a kedvező pillanatot és nem egyből belevágni egy új kapcsolatba olyan esetben, ha nem teljesen biztos a dolgában.
Ha túlságosan elhúzódik néhány munkahelyi megbeszélés, ne legyen emiatt ideges. Ez időről-időre megtörténik, így jobb, ha megbékél vele az ember.
Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Csillagjegyed szerint erre a pasira van szükséged ahhoz, hogy kiteljesedhess

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

Ma már egy kicsit unatkozni fog, kedves Szûz, ezért szívesen csinálna valami izgalmasat, azonban könnyen elkezdhet õrlõdni azon, hogy akkor talán plusz munkát csinál magának, mikor végre nincs semmi dolga. Legyen egy kicsit határozottabb és hallgasson bátran a szívére. Tegye azt, ami boldoggá teszi, s ne ragadjon be egy miatt helyzetbe, amit sok esetben saját magának generál.

Fontos, hogy most minden feladatát pontosan végezze el, és lehetőleg duplán ellenőrizzen le mindent. Az esetleges gondatlanságból adódó hibáknak súlyos következményei lehetnek a jövőre nézve, ezért az a legjobb, ha kerüli az ilyen élethelyzeteket.
Szerencsés napja lesz. Ne a múlttal foglalkozzon, hanem a jövőről beszéljen a partnerével. Például tervezzék meg közösen a soron következő nyaralásukat.
Fogja vissza magát kicsit. Nincs azzal semmi gond, ha ez ember időnként semmittevéssel tölti el a napját.
Erősítse az immunrendszerét. Csokoládé helyett egyen narancsot, vagy sportoljon sokat.

 

Napi horoszkóp - Pénzügyi gondok merülhetnek fel, ha nem figyelsz jobban

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai napon kissé túlságosan is fordulhatnak siralmaikkal önhöz, amitõl, minden empátiája és megértése ellenére, kissé besokallhat ma, kedves Mérleg. Ha úgy érzi, nem bírja tovább hallgatni õket, mielõtt megbántana valakit, egyszerûen csak távozzon angolosan és tegyen egy nagy sétát a közeli parkba. Meglátja, aranyat fog érni!

Elmereng majd a múltján és rájön, hogy mennyire más a jelenlegi élet, mint a megelőző múltbéli időszak. Ne legyen túlzottan nosztalgikus, hiszen a múltat már úgysem élheti át újra. Éljen a jelennek, hiszen azt a saját tetszése szerint formálhatja.
Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre.
Itt az ideje nagytakarítást végezni. Lássa be, ennek már nagyon itt volt az ideje.
Holnapi horoszkóp >>

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2023-01-29)

A mai nap, bár energikusan és tettre készen ébred, nem feltétlenül az, amelyiken érdemes nagy fába vágnia a fejszéjét, vagy teljesen új projektekbe kezdenie. Próbáljon meg ezért inkább egy már meglévõ lezárására koncentrálni, mert, ha már megint valamibe belekezd, azzal csak túlvállalja magát, s újra összekuszálódik minden, aztán csak jön a kapkodás, meg a krónikus idõhiány. Ha viszont ma sikerül egy régóta húzódó ügy végére pontot tennie, holnap már nyugodt szívvel, s maximális erõbevetéssel koncentrálhat az új feladataira.

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.
Ne legyen önző és ne csak önmagára gondoljon. Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait egy italra. Próbáljon meg mások kedvében járni.
Tartsa ezúttal magában az ötleteit, lesz majd sokkal jobb alkalom arra, hogy előrukkoljon velük.
Ne csak önmagára és a kényelmére gondoljon. Időnként ki kell lépni a saját komfortzónánkból.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: