Mérleg

Csütörtök
2020-02-13

Ne féljen kísérletezni kicsit a színekkel, ha a ruha vásárlásra kerül sor. Vegyen magának olyasmit, amitől sokkal jobbá válik a hangulata. Ha van hozzá kedve, akkor fesse ki a szobáját is egy izgalmas új színnel. Mutassa meg a személyisége rejtett oldalát is másoknak, és biztos lehet benne, hogy a környezetében lévők sokkal jobban fognak vonzódni önhöz az egyediségének köszönhetően.
Nagyon magabiztos lesz a személyes kapcsolatok terén. Pontosan tudja, hogyan bűvölje el az ellenkező nem képviselőit, ezért ne féljen használni a tudását. Legyen játékos és élvezze ki az ön előtt álló feledhetetlen estét.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napon akár többen is próbálkozhatnak ön, mint csatár mögött kapura törni, kérdés, meddig képes ezt még tolerálni. Ne legyen szigorú a többiekkel, kedves Mérleg, hiszen az, hogy az ön példáját követve próbálnak mások elõrébb jutni, csupán csak azt jelzi, hogy már megint ön jár a jó nyomon, míg egyesek sokszor azt sem tudják, hol vannak. Megtorolnia tehát csak akkor érdemes bármit, ha valaki komolyan belelép dolgaiba, amúgy csak mosolyogjon az egészen!

Skorpió

Csütörtök
2020-02-13

Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. Ők segítséget nyújtanak majd önnek, így könnyebben átlendülhet a nehézségeken.
Valaki a családjában komoly problémákkal küzd, viszont eltitkolja azokat a többiek elől. Segítsen neki a titka megőrzésében, mert később viszonozni fogja ezt a szívességet önnek.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma mind a szerelmi életében, mind pedig más területeken valósággal brillírozhat, kedves Skorpió! Remek energiákkal töltve vághat neki a napnak, aminek hamarosan meg is mutatkoznak gyümölcsei, s különösen elégedettnek érezheti magát atekintetben is, hogy hozzáállásának köszönhetõen, ma sikerülhet néhány, már régóta fejtörést okozó dolog végére is pontot tenni. Az este szintén nagyon romantikusan alakulhat, s mindenképpen vad erotikába csaphat át, ha már van is, vagy akad megfelelõ partner!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: