Nyilas

Csütörtök
2020-02-13

A csillagok állása kedvező, aminek kihasználhatja az előnyeit a karrierépítése és a magánélete terén is. Minden téren pozitív fejlemények várhatók ebben a periódusban, amelyeket nem csak önre, hanem a környezetére is kihatnak.
Intenzív érzelmei lesznek ezekben a napokban, amik miatt nagyon érzékennyé válik majd. Ügyeljen rá, hogy ne keveredjen konfliktusba a párjával vagy a családtagjaival. Szakítson időt a magánéletére is és élvezzék egymás társaságát a párjával.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma szükséges lehet, hogy életének mozzanatait egy kissé távolabbról szemlélje. Figyelmét fordítsa inkább a külvilág, mintsem önmaga felé, s legyen résen. Most nagyobb türelemre lehet szüksége, mint bármikor máskor. Valahogy a környezetében élõ emberek is érzékenyebbek, mint máskor, figyeljen oda mások és saját érzelmeire, s arra, nehogy akaratán kívül megbántson másokat.

Bak

Csütörtök
2020-02-13

Lehet, hogy úgy gondolja, hogy a naplóírás csak gyereknek, tininek való, pedig ez egyáltalán nem igaz. Ha rendszeresen feljegyzi a napjainak történéseit és az ötleteit egy naplóba, akkor a személyisége komolyabb fejlődésen mehet keresztül, mintsem azt gondolná, ráadásul sokkal jobb rálátása lehet az élete egészére.
Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről. Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Az elméje úgy mûködik ezen a napon, mint egy finom szita. Képes lesz kiszûrni a legapróbb részleteket is, akár munka, akár magánélete terén. Mivel semmi sem kerüli el a figyelmét, ezért könnyedén magára haragíthat más embereket. Ha olyan helyzetbe cseppen, melynek konfliktus lehet a vége, próbáljon meg belõle kihátrálni és az önnel szemben álló felet meggyõzni arról, hogy az õ saját érdekében tette ön mind azt, amit tett és azért, hogy motiválja, segítse õt. Ne felejtse el egy pillanatra sem azt, hogy csapatban az erõ, még akkor is, ha ön a nyomravezetõ, vagy épp a megoldás kiötlõje.

Ez a 4 csillagjegy a leggyengédebb

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: