Vízöntő

Csütörtök
2020-02-13

Élvezze a napját. Az önből sugárzó pozitív energiának köszönhetően több embert is jobb kedvre derít majd a környezetében. Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert később még jól jöhet majd az eltartalékolt energia.
A csillagok állása kedvező a szinglik számára, ezért érdemes a társadalmi életre koncentrálnia, vagy megismerkedhet akár online is valakivel.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A szerelmet és a romantikát illetõ kérdésekkel úgy van, mintha egy tûpárna lenne. Nem szereti, ha feszegetik életének eme részleteit. Valószínûleg kapcsolatában is kisebb nagyobb összeszólalkozások várhatóak, aminek eredményeként bizony jogos lehet a kérdés: - Nem lenne jobb egyedül?

Halak

Csütörtök
2020-02-13

Ne csak beszéljen arról, amit el akar érni, hanem lépjen a tettek mezejére. Néhány barátja meglehet, hogy azt gondolja önről, hogy nem képes elérni a célja, ezért hát bizonyítsa be nekik, hogy tévednek!
Volt mostanság hosszú ideig elhúzódó munkahelyi problémája? Úgy néz ki, hogy sikerül végre megoldást találni rá. A csillagok állása kedvező önnek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Az új kihívások kezelésére jól hasznosíthatja kiváló verbális képességeit, kedves Halak. Mindaddig, amíg hû marad saját magához, nem lesznek problémái semmilyen váratlanul adódó szituációban sem. Fogjon olyan tevékenységekbe, melyek kihangsúlyozzák erõsségeit s elrejtik gyengeségeit, így mindenki csak gyõztesen kerülhet ki a feladatok halmaza mögül.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-04-23 - A Merkúr és a Plútó egymást erõsítõ hatásai miatt a mai napon meglehetõs késztetést érezhet arra, hogy...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: