Megdöbbentően pontos lesz sokak számára!

Kos

Ez az időszak több mint ideális lesz az utazásra és a továbbtanulásra. Az elmédet főként az élet nagy dolgai kötik le, elmélkedéseidnek hála pedig idén te leszel a zodiákus egyik legértelmesebb jegye.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

Szerezz olyan barátokat, akik a jót hozzák ki belőled, és azokkal tartsd ébren a viszonyt, akikkel közösen építheted a jövőd. A legtöbb Kos esetében főként a tanulás és az üzleti utazások merítik le az elemeket, de nyugi, lesz alkalom a feltöltődésre is.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Ma úgy érezheti, hogy az ön körül lévõ emberek megõrültek és csupa ostobaságot hordanak össze, s képesek akár butaságokon is hajba kapni. Amennyiben baráti körében tapasztalja ezt a problémát kedves Kos, próbáljon meg objektíven állni a témához és nem belebonyolódni egy ön számára tragikusnak gondolt beszélgetésbe. Ez lehet, hogy nem elégíti majd ki barátait, de legalább reagál panaszaikra, mintsem, hogy szó nélkül hagyná oktalanságukat.

Szakmai szempontból minden a kitartásodon és az akaraterődön múlik. Lassan, de biztosan szárnyalsz egyre fentebb, a tetteidben pedig a teljes szabadságot élvezheted. Próbálj meg egyszerre csak egy lépést megtenni, ne ugorj túl előre, bár akadályoktól sem kell tartanod. Jó lesz azért, ha vigyázol, kit is engedsz magadhoz közel, lesznek ugyanis „barátaid”, akik szívesen a sárba tipornának. Ősszel a szakmai sikerek szinte maguktól pottyannak az öledbe. Ahogy nő az optimizmusod, úgy kerülsz új emberekkel kapcsolatba, akiknek felfrissítő elvei téged is bátorságra ösztönöznek.

Szerelmi téren nagyon válogatós leszel, nem engedsz az elveidből, és a lécet is jó magasra helyezed.

Az ismerőseid közül is csak azokkal tartod fenn a viszonyt, akik igazán értékesek a számodra. Egyedülállóként csakis akkor vagy hajlandó kötődni valakihez, ha látsz benne valami komolyat és megbízhatót. Egyébként jól megvagy te egymagadban is, sőt! Gyakran vágysz az egyedüllétre, és ebben semmi kivetnivaló nincs!

Nem bízol a párodban? Nézd meg mit mond csillagjegye a hűségéről!

Ami az egészséged illeti, talán a túlsúllyal, májbetegségekkel és a koleszterinnel kell majd megbirkóznod. Ha ezek közül bármelyiknek is felmerült a gyanúja, jól teszed, ha már most kezelésbe veszed az ügyet, és megelőzöd a bajt!

Bika

Nem is adódhatna jobb alkalom a fontos dolgok elintézésére, mint az év második fele! Ha bele szeretnél vágni valami új tanulmányba, esetleg folytatnád a korábban felbeszakítottat, augusztusban és szeptemberben a csillagok támogatni fognak. Az életkorod nem lehet ebben akadály, főként hogy az új szakosodásod az előnyödre szolgál.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

Valaki a környezetében lehet, hogy nagy felelõtlenséget követ el a mai napon, így önre, kedves Bika több feladat hárulhat. A plusz munka miatt dühös lehet, ami stresszessé teheti napját. Próbálja meg a hirtelen jött munkatöbbletet egy megbízható ember segítségével elvégezni, hogy önre ezáltal kevesebb nyomás nehezedjen. Csinálja dolgait sürgõsségi sorrendben, szépen lassan, pontról-pontra haladva, így nem torlódnak fel teendõi. Az se feszéjezze, ha a kevésbé fontos elintéznivalók holnapra tolódnak.

Tervezz, jelölj ki új célokat, a szívedben új remények kelnek életre, és bizakodva nézel a jövőre. Szabadnak érzed magad a tetteidben, úgy érzed, neked most semmi sem szab határt, és mindent a saját akaratod szerint, teljes magabiztossággal hajtasz végre. Rátermett emberektől sok hasznos tanácsot kapsz, melyeket mind sikeresen alkalmazhatsz a projektjeid kivitelezésében.

Pénzügyi szempontból is bőkezű lesz az előtted álló időszak. Semmiképp sem kell attól tartanod, hogy kiürül a pénztárcád. Amennyiben tudod, hogy megérdemled, akár fizetésemelést is kérhetsz – nagy eséllyel kaphatod meg. Ha váltani akarsz, ezt szeptemberben tedd. Ekkor gyümölcsöző lehetőségek állnak a rendelkezésedre: új állás, új szakterület, új pozíció vagy a meglévő kliensi köröd kibővítése. Nagyon jó érzéked van azokhoz az emberekhez, akikkel érdemes kapcsolatot tartani. Erős barátságokat kötsz, főként férfiakkal és idős személyekkel.

Megnő az esélye annak is, hogy megházasodj és családot alapíts – amennyiben eddig még hajadon voltál. Ha már van családod, akkor itt az ideje, hogy pozitív energiával töltsd fel a kapcsolatot. A korábbi konfliktusok, nézeteltérések most jóval könnyebben oldódnak meg.

Akárcsak az életed, az egészséged is kirobbanó formában van. Lesznek apró kis panaszok, de sikeresen túljutsz rajtuk. Figyelj oda az étkezésekre, az élelmek minőségére. Talán egy új diétában találod meg végre a belső egyensúlyodat.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: