#OROSZLÁN

Decemberben szingliként két férfi is legyeskedhet körülötted. Előbb tanácstalan lehetsz, de, ahogy telik az idő, egyikük felé jobban húzhat majd a szíved. Vele akár egy új kapcsolat is kilátásba kerülhet, amire a hó vége felé egyértelműbb jelek mutathatnak.

Ha párban vagy, a hónap során a kedvesed kissé féltékeny lehet, hiszen egy harmadik személy jelenik meg a képben, aki szívesen elhódítana. Amennyiben viszont a kapcsolatotok sziklaszilárd, nincs ok aggódni. Ezt is átvészelitek.

Hétfői Horoszkóp - Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot...

#SZŰZ

Egyedülállóként gondolataid jelentős hányadát az ünnepek előtti munkahelyi hajtás töltheti ki, így most nem jut időd a nézelődésre. Nézelődik helyetted más: decemberben megtetszel valakinek titokban, de csak bátorságát összeszedve fedi majd fel vonzalmát.

Ha párban vagy, sok elfoglaltságod elvehet némi időt abból, amit a kedveseddel tölthetsz. Talán ez bosszant majd, de ő megértő lehet, illetve megtalálhatjátok a módját, hogy mégis kihozzátok a lehetőségekből a legtöbbet. A karácsony már kárpótolni fog.

#MÉRLEG

Ha egyedülálló vagy, decemberre sok változást tervezhetsz, melyekhez jó hátteret ad a jelenlegi függetlenséged. Életedet ráncba szedheted, és egy jobb időszak következhet el, melyben kiegyensúlyozottabb leszel. Jó fészek ez egy új szerelemnek is!

Ha párban vagy, tele lehettek tervekkel. A hónap, bár számos előkészület és ünnepi hangulatú program vár, ezzel telhet. A közös, közeli és távoli jövőről alkotott elképzelésekről szól majd, és arról, hogyan is valósítsátok meg ezeket közösen.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-12-12 - A rugalmasság és a békére, valamint az egymás megértésérevaló törekvés mindig is fontos

#SKORPIÓ

Egyedülállóként meglepetés vár decemberben. Valaki, akit már egy jó ideje ismersz, másképp kezdhet hozzád közeledni, mint eddig. A dologról magad is elgondolkodhatsz, és, ha úgy gondolod, részedről is oké, személyében jövendőbeli lovagodat tudhatod mostantól.

Ha kapcsolatban vagy, kedvesed egy új oldalát ismerheted meg decemberben, ami számodra nagyon vonzó lehet. Ennek hatására érzelmeid irányában még nagyobb lángra kaphatnak. A közös karácsony meghittnek, a szilveszter vidámnak ígérkezik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: