#NYILAS

Egyedülállóként szinte érezheted a változást a levegőben. Olyasmi ez, aminek alanya vagy, de olyan is, amit magad is kiváltasz, akaratlagosan. Új fejezetet nyithatsz, melybe új lovagot is ír az élet: nyitott és optimista lehetsz, ez csalogatja őt hozzád.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A mai napon kissé összefüggéstelennek, zavarosnak érezheti gondolatait, kedves Nyilas, de persze ez nem szegi kedvét a nagy és izgalmas, új feladatok vállalásától. Annyira azonban legyen ma egy kicsit elõrelátó az ügyben, hogy, ha valami fontosat bíznának most önre, inkább kérjen hozzá egy kis segítséget a végrehajtásban, legalábbis azon részfolyamatok esetében, melyek jelentõs mértékû koncentrációt igényelnek, nehogy félrenézzen valamit, s aztán végül baj legyen belõle.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pároddal szomjazhatjátok a hétköznapokból való kitörést. Remek ötlet lenne kimozdulnotok szilveszterre, de, ha mást nem, csináljatok randiprogramokat! Erdei séta, korizás, sült gesztenyézés? Bármi jöhet! H

Mit ad ajándékba a tél a csillagjegyeknek? – A misztikus mahjong kövek elárulják

#BAK

Ha egyedülálló vagy, régi szerelmed juthat eszedbe decemberben. Sokat gondolhatsz rá az ünnepi készülődés alatt. Vigyázz, be ne csapjon a meghitt hangulat! Egykori kapcsolatotokat nézd racionálisan! Ha magányosabb is vagy, maradj megfontolt.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

Nagy lehetõséget kaphat ma, kedves Bak. Egy új ember az életében felismerte az önben rejlõ lehetõségeket és felkínálhat egy olyan esély, amilyenben még soha nem volt része azelõtt. Egy egészen új kísérleti jellegû szolgáltatás, vagy részleg irányítását is megszerezheti. Több van önben, mint gondolná, s higgye el, ez az erõ egészen új, izgalmas utak felé kalauzolhatja önt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pároddal a karácsonyi készülődés sok régi emléket előhoz. A közös nosztalgiázás által még közelebb kerültök egymáshoz. Bár szilveszterkor lehet egy kis féltékenykedés, végül csókkal köszönthetitek majd az új évet.

#VÍZÖNTŐ

A karácsony, a szilveszter közeledése még inkább felerősítheti benned egy pár hiányát. Ez természetes, de próbáld derűsebben nézni: talán ez az utolsó szingli decembered, és jövő évtől párban ünnepelhetsz majd. Használd hát ki, hogy emlékezetes legyen!

Pároddal kedvesebb aligha lehetne a decemberetek. Romantikus randik, összebújós filmezések, közös vacogás a szállingózó hóban. Az ünnepek is csodásan alakulhatnak. Egy emlékezetes, viccesre sikeredő félreértés is várható.

ILYEN MÉG NEM VOLT! Reinkarnációs horoszkóp, hogy megtudd honnan jöttél és merre tartasz!

#HALAK

Ha egyedülálló vagy, decemberben hajlamos lehetsz lakásod mélyén begubózni. A téli kuckózás valóban kellemes, de nem segít párra lelni! Mozdulj ki, de legalább regisztrálj egy online társkeresőn! Ki tudja, sikerrel is járhatsz!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-22)

A kommunikáció részleges, vagy teljes hiánya, ma átmeneti félreértésekhez vezethet ön és egy, az ön számára fontos valakivel kapcsolatban. Ne hagyja azonban annyiba a dolgot, s inkább tisztázza mielõbb a helyzetet, nehogy aztán késõbb kisítsék a szavak, melyek most elhangzottak, vagy éppen ellenkezõleg, kimondatlanul maradtak. Amúgy sem viseli jól (érthetõ módon) a tartós konfrontációt, kedves Halak, különösen szeretteivel nem, így semmiképpen se hagyja elmérgesedni egy pillanatig sem a dolgokat!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Pároddal az egymásnak szánt ajándékokat nem lesz egyszerű kiválasztani. Nem azért, mert nem ismeritek jól egymást, hanem, mert a legjobbat keresitek. Nem érdemes aggódni az ünnep élvezete helyett: a lényeg, hogy szerelemmel, szeretettel adjátok a meglepit.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: