Ne keseredj el, ez nem azt jelenti, hogy soha nem találod meg a nagybetűs igazit.

Párkapcsolat? Elvagyok egyedül!

Ha ebben a csillagjegyben születtél, akkor téged állandóan hajt a másság, az igazságérzet és a törekvés. Ez alapvetően nem rossz tulajdonság, hiszen nagyon sok ambíciód van és remek karriert építhetsz fel, ráadásul még a lexikális tudásod is hatalmas, ám ez nem elég ahhoz, hogy becserkéssz egy olyan parnert, aki kitart melletted az idők végezetéig. Az a legnagyobb probléma, hogy mindig te szeretnéd hordani azt a bizonyos nadrágot és soha nem engeded át a stafétát szerelmednek, aki hosszútávon nem biztos, hogy jól fogja magát érezni a kapcsolatban. Tudod már, hogy melyik jegyről van szó?

VÍZÖNTŐ

A hónap szülötte nem fogadja el az ellenvetéseket, nem képes kompromisszumokra, a tetteiért pedig nem mindig vállalja a felelősséget. Egy megközelíthetetlen személy szerepében tündököl, aki dekoratív, ám a pozitív kisugárzását elveszi a tökéletes iránti vágy. A Vízöntő nem éri be a közepessel, az átlagossal, neki mindig csak több és több kell, ám időközben elfelejti megélni a pillanatot és egy szép napon azt veszi észre, hogy csak hajszolt valamit, ami talán nem is létezett soha. Ha végre talál valakit, aki imponál neki, abba hamar belehabarodik, ám csak barátai és a családja látja azt a szenvedést, amit a szerelem okoz neki. Nem képes a szeretett férfi/nő iránt kimutatni az érzéseit, ezért a másik fél azt érezheti, hogy nem is érdekli őt igazán a kapcsolat, majd tovább áll.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-18)

A mai nap során egy kisebb vita, komolyabb veszekedésbe torkollhat ön és kedvese, esetleg jó barátja között, melynek fõ kiindulópontja egy szerencsétlen félreértés lehet. Éppen ezért talán a legfontosabb, hogy erõltesse álláspontját mindenáron, s inkább vonuljon el egy kicsit, sétáljon, szellõztesse ki fejét, s ha már kicsit lecsillapodtak a kedélyek, csak aztán térjen vissza a beszélgetéshez. Legyen kimért és õszinte, de semmiképp se direktbe, ez most mindennél fontosabb!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: