Oroszlán

Ha egy Oroszlán érdeklődik irántad, akkor folyamatosan azon agyal, hogy milyen romantikus dologgal lepjen meg téged. Ha azt tapasztalod, hogy semmi különleges programod nincsen vele, akkor az erős jel, hogy nem érdeklődik irántad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, kedves Oroszlán, nagyon észnél kellhet lennie, de nem kifejezetten azért, merthogy bármi koncentrációs problémája lenne, hanem inkább azért, mert az önt körülvevõk, olyannyira összekutyulhatnak mindent, hogy ön nélkül egyszerûen elszabadulna a káosz, fényévekre visszavetne a fejlõdést. Legyen szemfüles, találjon meg és szûrjön ki minden hibát!

Szűz

A Szüzeket kiismerni szinte lehetetlen, de ha neked sikerül, kérjük, oszd meg velünk is. Ha romantikus kapcsolatról van szó, kivárja az időt, amíg teljesen biztos nem lesz a saját érzéseiben, addig is higgadt marad. Egy-két apró ajándékkal azért meg szokta lepni azt, aki szimpatikus neki.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, egy nagyon jó hírt kaphat, talán már kora reggel, de az is lehet, hogy egyszerûen, olyan jól ébred, hogy pompás hangulata az egeket verdesi, s szinte képtelenség letörni önt. Amennyiben eme tüneteket tapasztalná magán, kedves Szûz, az esetben foglalatoskodjon valami olyasmivel, ami csak olaj a tûzre, azaz, amivel igazán szeret, s nagy tetteket hajthat ma végre, amik végeztével, elégedetten térhet majd nyugovóra.

A szerelem bevonzásának 4 törvénye! Mit kell tenned azért, hogy rátalálj az ideális partnerre!

Mérleg

A Mérleg egy nagyon jó beszélgetőpartner, ami azt jelenti, hogy szívesen szóba elegyedik veled bármikor és bármiről, ha valóban érdeklődik irántad. Ha ilyet nem tapasztalsz, akkor sajnáljuk, de valószínűleg nem ő az embered.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, játékosság és jókedv jellemezheti, még, ha kicsit elfoglaltnak és fáradtnak is érzi magát. Mindez azért lehet, mert, ha jobban belegondol, sokan szeretik önt, sõt, fel is néznek önre, értékelik munkáját és mindazt, amin dolgozik, legalábbis azok, akik igazán számítanak. Kell ennél nagyon elismerés?

Skorpió

Ha egy Skorpió nem lesz féltékeny azonnal arra, akivel éppen beszélgetsz, akkor tutira nem érdeklődik irántad. A Skorpiók nem nézik jó szemmel, ha az, aki tetszik nekik mással diskurál és azonnal kételkedni fognak benne, amíg tudtukra nem jut, hogy a másik is érdeklődik-e irántuk. Ha erről szó sincs, akkor kár a gőzért, lépj tovább.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma rendkívüli lelkesedés foghatja el valamivel kapcsolatban, aminek következtében, csaknem annyira megszállottá válhat, hogy a végén, alig akarja majd abbahagyni, amivel épp foglalatoskodik. Nem baj, ha ennyire el tudja kapni a szenvedély, hiszen, nagyon élvezetes az efféle munkavégzés, csupán csak arra figyeljen, hogy azért mással is foglalkozzon néha, hisz meglehet, vannak területek, ahonnan, egyszerûen nélkülözhetetlen.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: