Nyilas

Egy Nyilas, ha a leghalványabb jelét is látja, hogy talán tetszik neked, azonnal a szemedbe mondja, hogy az érzés nem kölcsönös. Nagyon megkönnyíti a dolgodat, hogy nem kell taktikázni és találgatni mellette, viszont szívszorító érzés is az adott pillanatban. De legalább tudod, hogy hányadán álltok.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon egy kis extrára tehet szert, ami méltó jutalma lehet szorgalmának, igyekezetének, vagy éppen, jó befektetõi mivoltának. Ez nagyon feldobhatja napját, s optimistán és felszabadultan tekinthet általa a jövõre. Este ünnepeljen egy kicsit, amúgy pedig, élvezze ezt a szép napot, kedves Nyilas!

Bak

Semmi kompromisszum. Ha egy Bakot szemeltél ki, akivel tudattad, hogy szereted a romantikus filmeket, de akárhányszor megemlíted, hogy megnézhetnétek egyet, ő azonnal elutasít, akkor nem érez irántad semmit. Egy Bak ritkán lép kompromisszumra, de ha kedvel valakit, akkor megteszi. Ha semmiért nem hajlandó beáldozni magát, hogy neked kedveskedjen, akkor felejtsd el.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma megnövekedhet önön a nyomás, ami, ugyan szakilag kifejezetten ösztönzõ lehet, de az emberi kapcsolatok szempontjából, meglehetõs hátránnyal bírhat, ugyanis, most, talán csak véletlenül, de nagyon megbánthat valakit egy ingerült pillanatban. Ha pedig így történne, kedves Bak, legyen derekas és ne legyen féleszeg bocsánatot kérni, hisz mindenki hibázhat!

Vízöntő

Azt gondolod, hogy a Vízöntő kiszemelted nem veszi a lapot, hogy tetszik neked? Pedig már annyi árulkodó jelet elhintettél neki. Nyugi, tudja jól, de inkább azt választja, hogy laza marad a jelenlétedben, ha nem tetszel neki. Ő így kívánja a tudtodra adni, hogy köztetek soha nem lesz több, mint barátság.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

A mai napon, részt vehet egy csapatmunkában, ami igencsak felvillanyozhatja, s további, pozitív gondolatok egész sorát indíthatja el a fejében. Talán örömét leli abban, amit csinál, esetleg jó a társaság, vagy éppen, úgy érzi, végre van értelme annak, amivel foglalatoskodik, munkája pedig nem csak jövedelmezõnek, de hasznosnak is bizonyul. Akárhogy is, ha valóban tetszik ez az új érzés, érdemes lenne ezentúl gyakrabban törekedni arra, hogy újra átéljen hasonló örömöket!

Halak

Ha egy Halakba habarodtál bele, aki nem tesz tanúbizonyságot a vonzalmáról azonnal, akkor biztos lehetsz benne, hogy semmi esélyed. A Halak esik a legkönnyebben szerelembe és biztos lehetsz benne, hogy nem fogja rejtegetni az érzelmeit. Ha búcsúzáskor egy pacsit ad csók helyett, akkor tudhatod, hogy itt semmi több nem lesz a jövőben sem.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-05-28)

Ma ékesen bebizonyosodhat, mennyire is kedveli a jó társaságot, ugyanis, ma pont egy ilyenbe csöppenhet, kedves Halak, ahol szinte kötelezõ lesz a jókedv és a vidámság! Élvezze egy kicsit a helyzetet, hiszen, nem túl gyakori, hogy az ember annyira megtalálja a hangot valakikkel, amennyire ma önnek sikerül. Jó szórakozást!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: