Kos

Számodra az életben semmi sem fekete vagy fehér, a szerelmi életed pedig idén tavasszal nagyon is színesnek ígérkezik! Ha az évszakot már úgy kezdted meg, hogy együtt vagy valakivel, biztos, hogy neked is feltűnik, jelenleg mennyire zárkózott vagy. Az utóbbi időben nehezen tudtál megnyílni a párod előtt, és magad sem érted, miért, de jelenleg időre van szükséged ahhoz, hogy 100%-os bizalmat építs ki vele szemben. Nem baj, de azért ne zárkózz be teljesen! Ha viszont szingliként kezdesz neki a tavasznak, jó hír, hogy ez elég rövid időn belül meg fog változni. A csillagok állása szerint találkozni fogsz valakivel, aki mindent megváltoztat, amit eddig hittél a szerelemről!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Bika

2021 tavaszán a régi szerelmek ismét visszatérhetnek az életedbe. Nagyon úgy fest, hogy az elkövetkező hetekben, hónapokban egy exed újra megpróbálja felvenni veled a kapcsolatot, és még ha eleinte csak ártatlan érdeklődésnek állítja be, akkor is arra törekszik, hogy második esélyt kapjon tőled. Gondold át, miért szakítottatok, mert hiába hiszed, hogy változott, sajnos ez maximum rövid ideig tartana ki. Ettől eltekintve a tavasz nálad szeretettel teli lesz, nem csak párkapcsolati, de baráti és családi szinten egyaránt. Amit viszont meg fogsz tanulni ebben a pár hónapban, az az, hogy nem érdemes mások kedvéért megváltoznod, mert a végén úgyis csak megbánod!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Ikrek

Te az a típus vagy, aki tavasszal tud kiteljesedni! Ahogy közeledik a szép idő, úgy bújsz ki te is a bábodból, bátrabb leszel, nyíltabb, és ez rengeteg izgalmas programot tartogat számodra. Ha már kapcsolatban élsz, azt fogod tapasztalni, hogy az elkövetkező hónapok alatt sokkal bátrabban tudsz beszélni az érzéseidről, és nem akarod tökéletesnek mutatni magad a párod előtt. Úgy érzed, végre tényleg önmagadat adhatod a kapcsolatodban. Ugyanakkor nem kizárt, hogy egy kicsit ellaposodtatok a téli szezonban, ezért fontos lenne a közös jövőtök érdekében, hogy egy kicsit felrázzátok a dolgokat! Ha viszont szingli vagy, jó tudnod, hogy tavasszal sokszor fogod magad a figyelem középpontjában találni. Baráti eseményeken, házi bulikon gyakran leszel a buli lelke, és ez az extrovertáltság most ahhoz vezet majd, hogy megismerj egy különleges személyt!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-04-23)

Ha egyedül él, eszébe juthat múltjából egy szerelem és feltörhet önben a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet rég nem látott kedvesével. Ha kapcsolatban van, úgy ma lehet, hogy egyedül tölti az estét. Esetleg egy kisebb nézeteltérés állhat a pillanatnyi szétválás hátterében. Próbálja meg jól kihasználni az egyedül töltött idõt, ne aggódjon és jegyezze meg, ha állandóan a telefont figyelgeti, biztosan nem fog megcsörrenni.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: