Oroszlán

A kommunikáció, és a gondolkodás kerül a fő helyre számodra ebben a hónapban. Most rátalálhatsz a kreatív énedre, de romantikus randik is várnak rád. A következő év elején lehetőséged adódik arra, hogy közelebb kerülj az alternatív gyógyításhoz, fontold jól meg. Az is lehetséges, hogy ezáltal teljesedik ki az életed igazán. Ha belevágsz egy ilyen képzésbe, akkor csakis komoly szakember segítségét vedd igénybe.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai egy igazán fantasztikus nap eme királyi jegy szülöttei számára, akik éles eszüknek és jó problémamegoldó képességüknek köszönhetõen, valósággal sziporkáznak ma! Ne merüljünk el tehát a nap folyamán semmi olyasmibe, ami csak tompítja eredményességünket, az ilyesmit inkább tegyük félre máskorra, hogy maximálisan kihasználhassuk a csillagok által felénk sugárzott többletenergiákat. Végül pedig egy jó tanács, ami szintén sokat segíthet: minél többet tájékozódik az ember, annál gyorsabban oldhatja meg az aktuális feladatot!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Itt az ideje, hogy egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektess a kiadásaid és bevételed ellenőrzésére. Ne költekezz felhőtlenül, mert akkor már az új év eleje fejfájással fog kezdődni. Az életed más területein szereted a rendszerességet, mindig előre jól megtervezed a dolgokat, de a pénzügyeidben néha kissé szétszórt vagy. Ne akarj mindig másoknak megfelelni, próbáld inkább a saját életed élni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Nagy esély mutatkozik a nap folyamán arra, hogy valami rendkívüli dolog átmenetileg megzavarva napirendjét, meglehetõs káoszt okozhat ön körül, ám szerencsére hamar sikerülhet úrrá lennie a helyzeten. Mivel ráadásul ez a váratlan esemény mindenképpen pozitív, így még csak bosszúság sem lesz a mai kapkodás, s estére már könnyen lehet, hogy még pezsgõbontásra is sor kerül a váratlan jó hír kapcsán!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ismerd meg karmikus feladatodat a csillagok segítségével!

Mérleg

Az év végén a kommunikáció előtérbe kerül számodra, ha olyan területen dolgozol, akkor most komoly sikereket érhetsz el. Viszont, ha egy régi kapcsolatot akarsz megmenteni, akkor most könnyen meg tudjátok beszélni a dolgokat. Ha egyedülálló vagy, akkor sok esélyed van rá, hogy karácsony környékén találkozz az igazival. Tele lesz békével és harmóniával az életed az év hátralevő részében.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az új hírek változásra kényszerítik környezetét, illetve a környezetében dolgozókat. Legyen nyitott minden változásra és próbáljon meg mindent kézben tartani. Tökéletes szervezõkészségére nagy szüksége lehet majd. Számíthat rengeteg telefonhívásra, e-mailekre és könnyen elõfordulhat, hogy rögtönzött konferenciákat is le kell majd szerveznie vagy bonyolítania. Legyen mindig résen és próbáljon meg maximálisan koncentrálni. Ha sikerül minden akadályt megugrania, abból csak profitálhat.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Békés és nehézségekkel teli időszak egyaránt lesz még decemberben, melyek összecsapásából igen különleges energiák születnek. Kissé nehezen küzdesz meg ezekkel a hatásokkal, de, ha nem veszed túl komolyan a dolgokat, akkor hatalmas fejlődés vár rád a tolerancia területén. Az önbizalmad is növekedni fog ebben a hónapban, így az új évben egy sokkal kiteljesedettebb személyiség leszel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma, az átmeneti nehézségek meglehetõsen felzaklathatják, melyek lehetnek akár technikai, akár személyes jellegûek, s ettõl meglehetõs nyomás nehezedhet önre. Gondolja át alaposan a dolgokat, forduljon barátaihoz, szerelméhez tanácsért és döntse el, hogy tényleg van-e oka arra, hogy ilyen lelkiállapotban érezze magát. Egy kevés beszélgetés után meglátja majd, milyen gyorsan visszatérhet minden a régi kerékvágásba. De ha ez se segítene, akkor temetkezzen a munkába, a feladatok majd más irányba terelik gondolatait.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: