Oroszlán:

A környezetedben vannak olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol megeshet, hogy összeszorított foggal kell küzdened. Jobb, ha most te alkalmazkodsz, mert mások nem fognak hozzád. Kaphatsz egy nem mindennapi ajánlatot, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha belebonyolódsz egy kalandba, akkor azt tartsd titokban!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha viszont már megtaláltad az igazit, megeshet, hogy a szerelmi viszonyod komolyra fordul. Még az összebútorozás lehetősége is felmerülhet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most többet teszel, az áldozatvállalás nem esik nehezedre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan váratlan esemény történhet, ami örömmel tölt majd el.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Hétvégi horoszkóp (április 27–28.)

Mérleg:

A szerelmi viszonyokban az összecsiszolódás időszakát élhetitek át kedveseddel. De az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történik, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, netán lány. A családodért és rokonaidért most többet kellene tenned. Ez még akkor is fontos, ha a kapcsolatod nem fenékig tejföl velük. A munkahelyeden akkor lesz minden rendben, ha világosan és egyértelműen kommunikálsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne idegeskedj, minden a legnagyobb rendben zajlik majd. A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet állhat elő, amelyet érdemes lenne megosztanod egy barátoddal, mert kívülállóként a lehető legjobb tanácsokat kaphatod tőle. A sikeres kommunikáció hete lehet ez a mostani.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: