Oroszlán:

A környezetedben vannak olyanok, akiket csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Különösen igaz ez a munkahelyedre, ahol megeshet, hogy összeszorított foggal kell küzdened. Jobb, ha most te alkalmazkodsz, mert mások nem fognak hozzád. Kaphatsz egy nem mindennapi ajánlatot, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod. Ha belebonyolódsz egy kalandba, akkor azt tartsd titokban!

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Eme királyi jegy képviselõi ma nem csak lelki, hanem jelentõs fizikai erõt is érezhetnek magukban ahhoz, hogy szinte bármilyen adódó kihívással megbirkózzanak. Ma olyan belsõ átalakuláson mehet keresztül ez által az Oroszlánok többsége, ami nagy tettek végrehajtására vértezi fel a jövõre nézve õket. Lelkesedését áthatja a létezés csodája és ereje, így kiváló formában néz szembe az eljövendõkkel, s ennek csakis örülni lehet. A folyamatos küzdés a lét alapja, s most ehhez kapott az univerzumtól, eme amúgy is energetikus jegy plusz lendületet. Használja és élvezze remek formáját!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Szűz:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródik. Ha viszont már megtaláltad az igazit, megeshet, hogy a szerelmi viszonyod komolyra fordul. Még az összebútorozás lehetősége is felmerülhet. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most többet teszel, az áldozatvállalás nem esik nehezedre. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan váratlan esemény történhet, ami örömmel tölt majd el.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Nagy esély mutatkozik a nap folyamán arra, hogy valami rendkívüli dolog átmenetileg megzavarva napirendjét, meglehetõs káoszt okozhat ön körül, ám szerencsére hamar sikerülhet úrrá lennie a helyzeten. Mivel ráadásul ez a váratlan esemény mindenképpen pozitív, így még csak bosszúság sem lesz a mai kapkodás, s estére már könnyen lehet, hogy még pezsgõbontásra is sor kerül a váratlan jó hír kapcsán!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ez az 5 legerőszakosabb férfi csillagjegy, akikkel nem árt óvatosnak lenni! - Neked mi a tapasztalatod?

Mérleg:

A szerelmi viszonyokban az összecsiszolódás időszakát élhetitek át kedveseddel. De az is lehet, hogy olyan váratlan esemény történik, amely miatt hirtelen azt sem tudod, hogy fiú vagy-e, netán lány. A családodért és rokonaidért most többet kellene tenned. Ez még akkor is fontos, ha a kapcsolatod nem fenékig tejföl velük. A munkahelyeden akkor lesz minden rendben, ha világosan és egyértelműen kommunikálsz.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Az új hírek változásra kényszerítik környezetét, illetve a környezetében dolgozókat. Legyen nyitott minden változásra és próbáljon meg mindent kézben tartani. Tökéletes szervezõkészségére nagy szüksége lehet majd. Számíthat rengeteg telefonhívásra, e-mailekre és könnyen elõfordulhat, hogy rögtönzött konferenciákat is le kell majd szerveznie vagy bonyolítania. Legyen mindig résen és próbáljon meg maximálisan koncentrálni. Ha sikerül minden akadályt megugrania, abból csak profitálhat.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió:

Soha nem volt még aktuálisabb a régi mondás, mint ezen a héten: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ha beavatkozásra kerülne sor, ne idegeskedj, minden a legnagyobb rendben zajlik majd. A szerelmi kapcsolatokban olyan helyzet állhat elő, amelyet érdemes lenne megosztanod egy barátoddal, mert kívülállóként a lehető legjobb tanácsokat kaphatod tőle. A sikeres kommunikáció hete lehet ez a mostani.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ma, az átmeneti nehézségek meglehetõsen felzaklathatják, melyek lehetnek akár technikai, akár személyes jellegûek, s ettõl meglehetõs nyomás nehezedhet önre. Gondolja át alaposan a dolgokat, forduljon barátaihoz, szerelméhez tanácsért és döntse el, hogy tényleg van-e oka arra, hogy ilyen lelkiállapotban érezze magát. Egy kevés beszélgetés után meglátja majd, milyen gyorsan visszatérhet minden a régi kerékvágásba. De ha ez se segítene, akkor temetkezzen a munkába, a feladatok majd más irányba terelik gondolatait.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: