Nyilas:

A gyermeked miatt mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. De az is lehet, hogy a munkahelyeden áll elő olyan helyzet, amely miatt szorongóvá válsz. A feletteseddel nem érdemes vitába kezdened, mert ő most nem nyitott arra, amit mondasz. Pénzügyeid alakulása miatt nem kell aggódnod, mert a sors az életnek ezen a területén nem hagy magadra. Ingatlanügyletet most kellene bonyolítanod.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy nagy társasági összejövetel, csoportos rendezvény, esetleg fesztivál várhatja önt ezen a napon kedves Nyilas. Az biztos, bárhova is megy, nagy tömegre számíthat. Elsõ pillantásra ijesztõnek tûnhet, hisz általában az eme csillagjegy szülöttei kerülik a sok ember társaságát és nem szeretnek a középpontba kerülni. Nem kell semmitõl tartania, hisz könnyedén belefuthat pár ismerõsbe, akik kellemesebbé teszik majd az estét.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak:

Meglehet, hogy elégedetlen leszel az anyagi helyzeteddel és emiatt másodálláson kezdesz gondolkozni. Itt a ragyogó alkalom arra, hogy a felettesednek előadd az anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseidet, mert ebben a témában nyitott fülekre találhatsz nála. A szerelemben fantasztikus pillanatokat élhetsz meg. De az is lehet, hogy gyermek miatt járja át a boldogság minden porcikádat.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Ezen a napon feszültnek érezheti magát, hisz az utóbbi napokban az elvárások ön felé igen magasak lehettek. Szánjon egy kis idõt magára. Menjen el futni, edzeni, vagy válassza a természetet, ha az idõ is engedi és igazi felszabadulásra, frissességre vágyik. Arra törekedjen, hogy töltse ezt a napot egyedül a gondolataival és próbáljon meg feltöltõdni energiával. Ha közel áll önhöz egy tevékenység, vagy esetleg van hobbija, akkor töltse azzal az idejét, majd egy felfrissítõ, kellemesen eltöltött nap után, hajtsa korán álomra a fejét és felejtse el a világ minden búját, baját.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Maori horoszkóp -  Most kiderül melyik Maori csillagjegy a tiéd!

Vízöntő:

Előfordulhat, hogy rokon miatt nehezednek nagyobb terhek a válladra, és ezért idegesebb leszel, mint általában. Fontos, hogy ezt ő ne lássa rajtad. Azzal tudsz erőt adni neki, ha biztatod őt és mosolyogsz. Megtörténhet, hogy egészségügyi intézményben kell több időt eltöltened. De az is lehet, hogy nem te leszel beteg, hanem csak valakit el kell kísérned. Anyagi ügyek terén minden okod meglesz az örömre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

Egy beszélgetés vagy elõadás során, esetleg olvasás, tévénézés közben, olyas valamivel találkozhatott, ami megváltoztathatja egész eddigi gondolkodásmódját. Fontolja meg alaposan a dolgot, hogy tényleg szükséges-e egy ennyire drasztikus változáson átesni. Lehet, hogy csak ön kerít nagy feneket az egész dolognak. Ne döntsön túl elhamarkodottan. Változásra mindenkinek szüksége van az életében, de fejjel rohanni a falnak minden különösebb megfontolás nélkül felesleges és egyáltalán nem vall önre.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak:

A kapcsolatok mindig fontosak voltak az életedben, nem lesz ez másképp ezen a héten sem. Ezúttal egy barátnak, vagy jó ismerősnek köszönhetsz majd sokat. A felettesed olyan dologgal állhat elő, amelyet nem tudsz elfogadni. Nagyon fontos a világos és egyértelmű kommunikáció, mert ha ez nincs meg, akkor a tévedés miatt később nagy árat is fizethetsz. Váratlan találkozás felvillanyozhat, sőt lehetőséged adódhat egy rendkívül jutányos vásárlásra is.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-09-15)

A mai nap pár sokkoló dologgal szembesülhet háztartásában, kedves Halak. Talán nem ártana tartani egy nagytakarítást, mielõtt beköszönt a hideg és csapadékos idõszak. Úgy tûnhet, hogy nagyon sok teendõje van, és még, ha ketté is szakadna, akkor se végezne egyhamar. Próbálja meg összeírni a feladatok és azokat egyenlõen kiosztani szerettei, barátai között, ha osztozik a lakáson másokkal, ha pedig egyedül él, akkor nincs mese, szánjon egy napot a takarításra és varázsolja vakítóan tisztává az otthonát.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: