Nem jöhet mindig mindenkinek minden össze – ez a három csillagjegy például a héten inkább a rövidebbet húzza, de azért nem kell nagyon aggódniuk. Nagy tragédiára nem kell számítani, egyszerűen ezek a csillagjegyek inkább ne vágjanak bele kockázatosabb dolgokba, és ha lehet, a nagy beszélgetéseket se erre a hétre tartogassák – inkább várják ki, mi lesz később!

Bika: konfliktus vár ránk otthon

Mindegy, hogy a szüleinkkel, a párunkkal vagy a gyerekünkkel, de valamelyik rokonunkkal biztosan szóváltásba keveredhetünk a héten, ráadásul teljesen feleslegesen. Ezt mi látjuk, és rendeznénk is a helyzetet, de a másik köti az ebet a karóhoz, és nem enged az igazából. Ne ez a hét legyen az, amelyen mindenképpen meg akarjuk oldani a problémát, mert csak tovább mélyíthetjük a konfliktust, amit később sokkal nehezebb lesz helyrehozni. Hagyjuk, hogy mindkét fél lehiggadjon!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Ma fontos dolga adódhat, melynek intézése során nem árt, ha nagyon figyel, kedves Bika. Nézze meg kétszer is, hogy helyesek-e a számításai, vagy rányomott-e a mentés gombra, mert egy apró figyelmetlenségbõl akár nagy gondja is adódhat. Valakivel környezetében nézeteltérésbe ütközhet. Ne hagyja, hogy indulatai eluralkodjanak józan eszén, inkább kérje ki egy harmadik fél véleményét is, ha lehetséges.

A csillagjegyed elárulja miért szeretsz bele mindig a rossz személybe

Szűz: monotonnak érezzük az életünket

Ezen a héten rádöbbenhetünk, hogy valami hiányzik az életünkből: monoton, sivár, és ugyanazt csináljuk minden nap. Vigyázzunk azonban a hirtelen változásokkal, hiszen nem feltétlenül érzékeljük most jól a dolgokat, csak egy rosszabb időszakon megyünk keresztül, ami bizony elmúlik majd. Ha olyan dolgokat művelünk, amelyek visszafordíthatatlanok, komoly kárt tehetünk az életünkben, szóval ha lehet, ne most szakítsunk, és ne is mondjunk fel a munkahelyünkön, hogy Tibetbe költözzünk szerzetesnek.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Szûz, sokszor van úgy az ember, hogy a könnyebb utat választaná egy megoldandó problémával kapcsolatban, azonban hosszú távon lehetséges, hogy nem az a jó döntés. Legyen õszinte magához és mérlegelje, mennyire fontos az ügy, amirõl szó van és ha fontos, akkor semmiképp se bagatellizálja el, inkább csak vegyen erõt magát, álljon neki és tudja le mihamarabb feladatait.

Bak: a béka feneke alatt az önbizalmunk

Vannak olyan időszakok az életünkben, amikor csak úgy, a semmiből elveszik minden önbizalmunk – a Bakok most ezt élhetik át, még akkor is, ha valójában semmi nem váltotta ki bennük ezt a folyamatot. Egyszerűen rossz passzban vannak, és úgy érzik, nem értékeli őket senki. Ne dőljünk be a kisördögnek a vállunkon, és próbáljuk meg feljebb tornázni az önbecsülésünket – de semmiképp se panaszkodjunk folyamatosan a barátainknak, mert ez az időszak hamarosan elmúlik, és a következő héten már újra boldogok és magabiztosak leszünk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-04)

Kedves Bak, ma nagy változások állhatnak be szerelmi életében. Lelkileg felbátorodva vághat bele egy új kapcsolatba, vagy javíthat a már meglévõn, azonban ne hagyja figyelmen kívül, hogy lelkesedése eltorzíthatja a valóságot és kedvese reakcióit félre is értelmezheti. Legyen óvatos, mert könnyen megbántva érezheti magát.

Forrás: