2. A Nyilas

A Nyilast két dolog jellemzi: mindig megtartja a humorérzékét, és bármilyen körülmények között feltalálja magát. Intelligenciájával, szellemességével, finom humorával bármilyen akadályt képes megugrani. Ha valamit mégsem tudna igazán, egyszerűen improvizál, bámulatos ügyességgel pótolja a szűkös forrásokat. Ha félsz az utazástól, őt vidd magaddal, hiszen amellett, hogy nagyon szórakoztató útitárs, talpraesetten navigál bármilyen szituációban.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Mindenképpen vegye fontolóra, hogy nem lenne-e jó egy kicsit lazítani ma a munkatempón, kedves Nyilas! Persze, jó dolog, ha az embernek haladnak a dolgai, különösen, ha ez az anyagiakon is meglátszik, az viszont már kevésbé, ha ettõl gyakran, teljesen kimerülté válik. Ne bánjon könnyelmûen az egészségével sem, s, ha lehet, elõzze meg a bajt!

3. Az Ikrek

A villámgyors észjárású Ikrek a másodperc töredéke alatt előáll a leghasznosabb mentőötlettel, ha épp minden helyzet rosszra fordul. Rendezvényszervezésnél nagy kincs a barátsága, hiszen olyan szuper ötleteket talál ki, melyekkel az utolsó pillanatban is meg tudja menteni a bulit, sőt előre kiszagolja a potenciális veszélyforrásokat, és még a nagyobb baj előtt elhárítja azokat. Könnyed és rugalmas, nem véletlenül híres az eszéről.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Ikrek, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Ez a képességed segít előre haladni életed során: Ez az erő hajt, hogy elérd a célod

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: