Mérleg

Érzelmes és romantikus vagy, főleg ha a szerelemről van szó. Már a kezdetektől biztos vagy benne, hogy mostani párod az igazi, hiszen ez a kapcsolat összehasonlíthatatlan az eddigiekhez képest. Arra viszont te sem számítasz, hogy pont a karantén és a veszélyhelyzet lesz az, aminek a hatására a pasid úgy dönt, hogy felteszi neked a nagy kérdést, amire minden nő vágyik.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Ma talán egy kicsit jobban is elengedheti magát a kelleténél, kedves Mérleg. Máskor is szokott sziporkázni, ám ma mintha elveszítené az önkontrollt és gátlásait. Rá se hederítsen, néha mindenkinek kell egy kis lazaság. Használja inkább ki jókedvét és menjen szórakozni egy erre igazán alkalmas baráti társasággal.

Nyilas

Sokat gondolkozol a jövődön, ráadásul a bezártságot és a semmittevést sem bírod ljól. A sok agyalás, relaxálás viszont pont az ellenkezőjét éri el nálad, mint amire alapból számítottál. Kitisztul a kép és rájössz, hogy most jött el csak az ideje annak, hogy megvalósítsd az eddig féltve őrzött álmodat, ehhez pedig ki sem kell mozdulnod.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-04-05)

Elõfordulhat, hogy ma inkább maradna bent, minthogy sok idõt töltsön kint a nagyvilágban, annak ellenére, hogy alapvetõen szereti a nyüzsgést, s új dolgokat felfedezni, megismerni. Néha kell ilyen nap is, kedves Nyilas, ha tehát teheti, engedjen a csábításnak és élvezze minél tovább az édes semmittevést otthona biztonságot nyújtó falai közt.

Hétfői Horoszkóp - Mutassa meg mindenkinek, hogy mire képes és nyújtsa a maximumot.

 

 

 

Forrás:

Hétvégi horoszkóp (január 11–12.)

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: