Vannak, akik ki nem állhatják a Valentin-napot, mások talán jobban készülnek rá, mint a karácsonyra. A csillagok állása szerint ez a három csillagjegy idén csodás február 14-re számíthat. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Az Ikreket új energiákkal tölti fel a Valentin-nap

Mivel a Hold február 14-én éppen a jegyedben jár, nehezen tudsz kiszállni a fejedből. Analizálod magadat, az érzéseidet, az életedet. Ikrek jegyűként ilyenkor jól jöhet egy kósza flört vagy kaland, ami kicsit kirángat a gondolatok közül, és új energiákkal tölt fel. Jó hír, hogy számodra éppen ezt tartogatja az idei Valentin-nap. Persze, ha már van párod, érdemes rá figyelned a flörtök helyett.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-19)

Egy váratlan látogató ma elõre nem várt, kellemetlen híreket hozhat, ám, elsõ körben fogadja fenntartással a hallottakat, vagy legalábbis, ne vegye készpénznek, amit az illetõ mond. Ami a szerelmet illeti, ma nagyon tüzes hangulatba kerülhet, ami fokozhatja amúgy sem kicsi szexuális étvágyát, azonban most kétséges, hogy akad-e környezetében egyáltalán olyan alkalmas partner, akivel kiélhetné szenvedélyét. Ha nem, ne érje be kevesebbel, inkább fogadja el, hogy ez most bizony önben marad!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

8 csillagjegy, akiknek az év legszebb hónapja lesz a november

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: