Vannak, akik ki nem állhatják a Valentin-napot, mások talán jobban készülnek rá, mint a karácsonyra. A csillagok állása szerint ez a három csillagjegy idén csodás február 14-re számíthat. Vajon te is köztük vagy? És a párod?

Az Ikreket új energiákkal tölti fel a Valentin-nap

Mivel a Hold február 14-én éppen a jegyedben jár, nehezen tudsz kiszállni a fejedből. Analizálod magadat, az érzéseidet, az életedet. Ikrek jegyűként ilyenkor jól jöhet egy kósza flört vagy kaland, ami kicsit kirángat a gondolatok közül, és új energiákkal tölt fel. Jó hír, hogy számodra éppen ezt tartogatja az idei Valentin-nap. Persze, ha már van párod, érdemes rá figyelned a flörtök helyett.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-26)

Ma könnyen hiányolhat egy fontos valakit életébõl, kedves Ikrek, aki távol kényszerülhet most lenni öntõl. Ha úgy érzi, mindenképpen eresszen meg irányába legalább egy telefont, mert õ is örülni fog neki! A mai melankolikus, nosztalgikus hangulata amúgy is szenzitívvé teszi a megérzésekre, melyek mind azt súgják, lépjen! Ha az ember nem félszeg feltárni mások elõtt azt, ami a szíve mélyén rejlik, lehet, hogy sérülékenyebbé válik, de mindamellett jóval õszintébbé, s ez által boldogabbá is, mint azok, akik álarc mögé bújnak!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2019-06-12 - Néha a boldogság nagyon kicsin múlik! ;)

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: