Nyilas: a Kosnak adhatsz második esélyt

Nyilas jegyűként a Kossal számos közös tulajdonsággal rendelkezel, és sokszor éppen ez okoz feszültségeket közöttetek. Mindketten szeretitek a természetet, imádtok utazni, nem sajnáljátok repülőjegyekre költeni a megtakarításokat. Olyan, mintha az égben köttetett volna a szerelmetek, minden tökéletes. Ám a valóság ennél jóval árnyaltabb. A hasonlóságok lassan súrlódásokat eredményeznek közöttetek. Míg te hagyod, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak, addig a Kos rémesen makacs. Mégis, az ellentétek ellenére is inkább gondold meg kétszer, hogy szakítasz-e a szerelmeddel. Lehet, hogy most jó ötletnek tűnik, de gyorsan megbánhatod. Még ha néhány dologban irritál is a párod természete, gondolj arra, egy párkapcsolat sohasem egyszerű.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon egyenesen robbanhatnak kreatív energiái, már legalább is, ami a munkáját, feladatait illeti! Rendkívül innovatív és sajátos gondolatait, ha most szabadjára engedi, csakis sikert arathat, ehhez azonban egy pillanatra se kössön kompromisszumot ma senkivel, különben bukhat az egész. Csakis magára hallgasson, merjen nagyot álmodni és belefogni, s akkor már csak egyetlen kérdés marad majd önben a nap végére: tényleg ilyen egyszerû lenne? Tudja a választ: igen!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak: a Ráknak adhatsz második esélyt

Csodálkozni lehet csak azon, hogy Bak létedre mennyire jól megértitek egymást a Rákkal. Talán azért, mert mindketten mély érzelmeket tápláltok, igaz te azért ezt mélyen magadba rejted, de valójában ezt az első pillanattól észlelitek egymáson. Rendkívül vonzódsz a párodhoz, igyekszel őt minél jobban megismerni, a felszínre kerülő ellentétek dacára is. Mondhatni pároddal együtt fejest ugrasz mindenbe, de a párkapcsolatnak pontosan ez a legfőbb mozgatórugója. Tény, hogy talán túlzottan is sok időt szentelsz a munkádnak, a párod pedig a párkapcsolatba fekteti a legtöbb energiát, így idővel elkerülhetetlen a súrlódás. Szakítás helyett mégis érdemesebb lenne a megoldásra koncentrálni, hiszen ti is nagyon sokat tanulhattok egymástól.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon, vagy ily, vagy oly módon, de mindenképpen kénytelen lehet elvállalni bizonyos dolgok irányítását, s természetesen vállalni a végeredményért a felelõsséget is, ám ezt valószínûleg örömmel teszi, hisz érzi, hogy mások számítanak önre, s tudja, hogy meg tudja csinálni! Csak így tovább, kedves Bak, tegyen is ki magáért, s hessegesse el még a legapróbb kételyeit is, mert most csakis egyetlen banánhéj van, amin elcsúszhat, az pedig a kishitûség és az önbizalomhiány. Felejtse el mindkettõt!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2018-10-14

Vízöntő: a Nyilasnak adhatsz második esélyt

Vízöntő és Nyilas… jól cseng együtt a két csillagjegy neve, tehát akkor a kapcsolatotok is remek, nemde? Egyfelől igen, másfelől viszont… Mindketten szeretitek a függetlenséget, és éppen ez a tulajdonság vonz egymáshoz benneteket, de ugyanez a szabadság okozhatja a legtöbb problémát is a kapcsolatban. Lehet, hogy túlságosan hosszú időt töltötök távkapcsolatban, ami kezdetben nem okoz gondot, hosszabb távon ugyanakkor felőrli a kapcsolatot. Nagyon erős hiányérzetetek támad, így azon morfondíroztok, van-e egyáltalán értelme ennek a szerelemnek. Nem árt tudatosítanod magadban, az egészséges párkapcsolat nem azt jelenti, hogy alárendeled magad a másiknak. Ez két teljesen különböző dolog. Ha azon tűnődnél, érdemes-e második esélyt adnod a szerelmednek, a válasz egyértelműen igen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai nap csupa kapkodás és káosz lehet, melyet valahogy muszáj uralnia, különben teljesen kicsúszhat a talaj a lába alól. Ráadásul az a legbosszantóbb az egészben, hogy mindezen kaotikus állapotok még csak nem is ön miatt alakulnak ki, hanem fõként környezte nemtörõdömsége és hozzá nem értése lehet a fõ kiváltó ok. Akárhogy is alakuljon a nap, este mindenképpen gondoskodjon a nyugodalmas pihenésérõl, különben teljesen széteshetnek mindennapjai. Ebben a káoszban legalább ön maradjon ép és egész!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak: a Szűznek adhatsz második esélyt

A Halak és a Szűz sem tűnik igazán össze illő párnak első hallásra, ám valójában nagyon is gyakran sodródnak egymás mellé. Mi vonz benneteket egymáshoz a különbözőségek ellenére? Párodat a szenvedélyességed inspirálja, míg téged a párod megfontoltsága, józan gondolkodásmódja fog meg. Éjszakába nyúlóan tudtok beszélgetni egymással, ám van egy kis bökkenő: teljesen más az életformátok Mindketten szabad szelleműek vagytok, de párod nálad rendszeretőbb és rendszeresebb. Ez az, amivel az őrületbe kergetitek egymást… Miért érdemes mégis második esélyt adni neki? Mert ti támogatjátok egymást, együtt pedig nagyon sokat érhettek el. Próbálj időt adni a párodnak, és ez a kapcsolat nagyon is működhet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-10-14)

A mai napon váratlan kiadások érhetik a háztartását, ami némi költségvetési zsonglõrködésre késztetheti. Számoljon és számoljon azzal is, amivel elõre nem lehet számolni, különben egyre több lék támadhat a hajón, ugyanis e téren az elkövetkezendõ napok sajnos meglehetõsen viharosnak ígérkeznek. Szerencsére, ön remek szervezõ, s így átszervezõ is, így bátran számíthat, ha másra nem, hát magára, ebben a nehéz pénzügyi szituációban.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: