Nyilas: a Kosnak adhatsz második esélyt

Nyilas jegyűként a Kossal számos közös tulajdonsággal rendelkezel, és sokszor éppen ez okoz feszültségeket közöttetek. Mindketten szeretitek a természetet, imádtok utazni, nem sajnáljátok repülőjegyekre költeni a megtakarításokat. Olyan, mintha az égben köttetett volna a szerelmetek, minden tökéletes. Ám a valóság ennél jóval árnyaltabb. A hasonlóságok lassan súrlódásokat eredményeznek közöttetek. Míg te hagyod, hogy a dolgok maguktól megoldódjanak, addig a Kos rémesen makacs. Mégis, az ellentétek ellenére is inkább gondold meg kétszer, hogy szakítasz-e a szerelmeddel. Lehet, hogy most jó ötletnek tűnik, de gyorsan megbánhatod. Még ha néhány dologban irritál is a párod természete, gondolj arra, egy párkapcsolat sohasem egyszerű.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Ma tele lesz bizalommal és lelkesedéssel, kedves Nyilas. Ma úgy ébred, hogy mosolyogni van kedve mindenkire, s ez bizony ragadós. Kisugárzása jó hatással van mindenkire, akivel találkozik. Élvezze bátran az életet, s ha lehet, akár minden nap. Este romantikus meglepetés várhatja.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak: a Ráknak adhatsz második esélyt

Csodálkozni lehet csak azon, hogy Bak létedre mennyire jól megértitek egymást a Rákkal. Talán azért, mert mindketten mély érzelmeket tápláltok, igaz te azért ezt mélyen magadba rejted, de valójában ezt az első pillanattól észlelitek egymáson. Rendkívül vonzódsz a párodhoz, igyekszel őt minél jobban megismerni, a felszínre kerülő ellentétek dacára is. Mondhatni pároddal együtt fejest ugrasz mindenbe, de a párkapcsolatnak pontosan ez a legfőbb mozgatórugója. Tény, hogy talán túlzottan is sok időt szentelsz a munkádnak, a párod pedig a párkapcsolatba fekteti a legtöbb energiát, így idővel elkerülhetetlen a súrlódás. Szakítás helyett mégis érdemesebb lenne a megoldásra koncentrálni, hiszen ti is nagyon sokat tanulhattok egymástól.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Intuíciója valami rosszat sugallhat, ami rányomja pecsétjét egész napjára és szorongó érzéssel tölti el. Valószínûleg egy múltbéli esemény gondolata zaklatta fel és attól szabadulna, de nem tud. Próbáljon meg egy kedves barátjával beszélni errõl az érzésrõl, ami idõrõl-idõre elborítja, hátha egy jó tanáccsal, vagy életszemlélettel segíthet önnek, hogy többet ne jelentsen gondot ez a képzet.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-01-18 - A mai nap nagyon könnyen beindulhat szerelmére...

Vízöntő: a Nyilasnak adhatsz második esélyt

Vízöntő és Nyilas… jól cseng együtt a két csillagjegy neve, tehát akkor a kapcsolatotok is remek, nemde? Egyfelől igen, másfelől viszont… Mindketten szeretitek a függetlenséget, és éppen ez a tulajdonság vonz egymáshoz benneteket, de ugyanez a szabadság okozhatja a legtöbb problémát is a kapcsolatban. Lehet, hogy túlságosan hosszú időt töltötök távkapcsolatban, ami kezdetben nem okoz gondot, hosszabb távon ugyanakkor felőrli a kapcsolatot. Nagyon erős hiányérzetetek támad, így azon morfondíroztok, van-e egyáltalán értelme ennek a szerelemnek. Nem árt tudatosítanod magadban, az egészséges párkapcsolat nem azt jelenti, hogy alárendeled magad a másiknak. Ez két teljesen különböző dolog. Ha azon tűnődnél, érdemes-e második esélyt adnod a szerelmednek, a válasz egyértelműen igen.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Egy új kapcsolat van kialakulóban kedves Vízöntõ. Tartsa nyitva ma a szemét, mert bizony valaki, egy kollégája, vagy egy rég nem látott ismerõse bizony félreérthetetlen jeleket küld ön felé, amikkel fel szeretné hívni magára figyelmét. Talán éppen ez az a kis változás, ami egy kicsit ki tudná zökkenteni a mindennapok egyhangúságából.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Halak: a Szűznek adhatsz második esélyt

A Halak és a Szűz sem tűnik igazán össze illő párnak első hallásra, ám valójában nagyon is gyakran sodródnak egymás mellé. Mi vonz benneteket egymáshoz a különbözőségek ellenére? Párodat a szenvedélyességed inspirálja, míg téged a párod megfontoltsága, józan gondolkodásmódja fog meg. Éjszakába nyúlóan tudtok beszélgetni egymással, ám van egy kis bökkenő: teljesen más az életformátok Mindketten szabad szelleműek vagytok, de párod nálad rendszeretőbb és rendszeresebb. Ez az, amivel az őrületbe kergetitek egymást… Miért érdemes mégis második esélyt adni neki? Mert ti támogatjátok egymást, együtt pedig nagyon sokat érhettek el. Próbálj időt adni a párodnak, és ez a kapcsolat nagyon is működhet.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-26)

Nõnek a feje felett a felhõk, kedves Halak. No, ez nem feltétlenül jelent bajt, inkább csak azt, hogy bizony sok munkája van. Szívesebben lenne máshol, de most sajnos ezt nem teheti meg. Próbáljon mini szüneteket tartani és inkább haladni a dolgainak olyan részével, ami könnyebb, nem igényel nagy odafigyelést. Meglátja, hipp-hopp elrepül majd ez a nap is.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: