Mérleg

A mérleg képessége az, hogy olyan partnerséget hozzon létre, ami garantálja a tartós és a jó házasságot. A gyerekek jó közegben fognak felnőni és mindig kellő figyelmet fognak kapni. Az egyedül lét a Mérlegek részére elfogadhatatlan, ezért minden figyelmüket a gyermeküknek fogják szentelni.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Bak

Másnak nincs olyan hajlama a hibátlan önállóságra és fegyelmezettségre, mint a Bakoknak. Bakok szeretnek mindent előre részletesen és hibátlanul megtervezni. Azt a képességet, hogy helyesen tudja meghatározni a feladatokat és a saját erejét, a Bak feltétlenül átadja a gyermekeinek.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma finanszírozási gondokkal kellhet szembenéznie, kedves Bak, s ez meglehetõse kellemetlenségeket okozhat önnek. Ha így állna a helyzet, ne szomorkodjon, inkább lásson kihívást szorult helyzetében, akkor a megoldást is könnyebb lesz megtalálni.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

2019. novemberi horoszkóp – Belső ellentét feloldása hitünk erejével

Hogyha ebben a cikkben nem találtad a csillagjegyed, ne szomorkodj! A valóságban az a fontos, hogy szeresd és értsd meg a gyermekedet.

 

 

 

A horoszkópod szerint ilyen számodra az ideális Karácsony

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: