Az Oroszlán 

Oroszlán jegyűként inkább az állandóságot, a kiszámíthatóságot kedveled. Nem véletlen, hogy minden új szerelemben nagyon hűséges és kitartó vagy. Nem félsz megmutatni az érzéseidet, még akkor sem, ha fennáll a veszélye, hogy csúnyán megsérülsz. Hogy hányszor is lehetsz igazán szerelmes az életedben? Attól függ, mennyit számolsz össze.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

A Szűz 

Szűz jegyűként mindössze kétszer leszel igazán szerelmes az életedben, ami persze nem véletlen, mert az átlagnál is óvatosabb és gyanakvóbb típus vagy. Nagyon nehezen engedsz el, ragaszkodsz az egykori érzésekhez és társhoz, ez pedig a másik oka, amiért mindössze kétszer érint meg igazán a szerelem szele.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Ma számos, önt körülvevõ ember ütheti bele az orrát dolgaiba, ráadásul éles, kritikai hangvétel mellet, holott, sok esetben semmilyen kompetenciájuk sincs az önt illetõ kérdésekben. Különösen kiélezett lehet eme jelenség a szerelem terén, ahol is most akár a legjobb barátja is ádáz ellenségévé, de legalábbis kavaróvá válhat. Bár mindez meglehetõsen próbára teheti ma türelmét, mégis, igyekezzen minél higgadtabban, õszintén, de azért diplomatikusan megbeszélni másokkal sérelmeit, különben teljesen a fejére nõhetnek. Muszáj most érzékeltetnie, hogy minden kedvessége ellenére, azért igenis vannak határok!

Ezek a csillagjegyek tudják, mit akarnak

A Mérleg 

Mérleg jegyűként abban mindenképpen hasonlítasz az Oroszlánhoz, hogy minden új szerelemben az igazi partnert látod. Miközben nézed a naplementét, és a szakítás fájdalmán őrlődsz, magadban máris a következő lehetőséget mérlegeled, és szinte azonnal leszel ismét szerelmes.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Bár ön alapvetõen kalandvágyó és kedves lélek, aminek eredményességét is nagyban köszönheti, ám, minden toleranciája és türelme ellenére, ma bizonyos kellemetlen emberek mégis igyekeznek kikezdeni majd. Próbálkozásaik oka minden bizonnyal az lehet, hogy irigylik tisztánlátását és eredményeit. Lásson át rajtuk, s ne hagyja magát lehúzni az õ szintjükre. Hárítson határozottan, s õrizze meg vidámságát, lendületét. Ne feledje, hogy pont az a céljuk, hogy ezt ma megtörjék. Ha így cselekszik, csak még inkább borsot tör az orruk alá, ráadásul, mivel látják, nem mennek semmire, hamarabb abba is fogják hagyni majd beszólogatásaikat, elkönyvelve, hogy már megint ön nyert!

A Skorpió 

Skorpió jegyűként igazán szerelmes csak egyszer leszel az életedben. Annak ellenére, hogy kifejezetten sok párkapcsolatod lehet, és a kalandok lehetőségét sem utasítod vissza, az érzéseidre nagyon vigyázol. Az első igazi csalódást követően a lelked és a szíved olyan mélyen sérül, hogy nagyon hosszú időre lesz szükséged az újabb szerelemhez.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-08-09)

Ma kénytelen lehet kihozni magából az igazi harcos énjét, mégpedig ezúttal a saját megingásának felszámolása ellen! Ahogy halad elõre a nap, egyre inkább felmerülhet önben, hogy talán mégis rosszul cselekszik, amikor már megint külön utakon jár, s, hogy saját önállóságára, függetlenségére törekszik. Nos, kétségtelen, hogy a saját lábán megállni az embernek mindig nehezebb, mint másokra támaszkodni, ugyanakkor vannak olyan különleges emberek, mint például ön, akik egyszerûen tönkremennének abban, ha hosszútávon kiszolgáltatottá válnának másoknak. Tartson tehát ma ki választása mellett, s meglátja, a holnap már sokkal eredményesebb, s könnyebb lesz!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: