Skorpió

A jegy szülöttei nem igazán bővelkednek most az anyagiakban, ezért nagy a valószínűsége, hogy egy váratlan kiadás meghiúsítja a nyaralást is: rájuk jár a rúd. Azonban rengeteg olyan program és lehetőség van ebben az időszakban, ami valóban képes megóvni a pénztárcát. Érdemes ellátogatni tehát a kisebb kiadást igénylő helyekre, mert egy itt szerzett ismertség jó eséllyel fordulhat át szerelembe. A Skorpió aztán nem is bánja a nyaralás elmaradását, hiszen új lovagjával gyertyafényes vacsorákat tölthet együtt, ami mindennél többet ér.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma csak úgy sugározhat önbõl a bölcsesség, kedves Skorpió, s környezete valósággal ihatja szavait, melynek minden cseppje arany! Arra azért ügyeljen, hogy a nagy lelkesedésben, be ne avasson a fontosabb terveibe egy olyas valakit, aki késõbb még visszaélhet bizalmával. Tartson meg bizonyos dolgokat magának is!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Nagy intenzitással vág neki a nyár utolsó rendezvényeinek. Igazi társasági emberként nem is okoz problémát számára az ismerkedés, amelynek köszönhetően romantikus kapcsolatra tehet szert – méghozzá olyasfajtára, amilyet addig még nem tapasztalt. Élete legszenvedélyesebb és legforróbb csókját is most élheti meg, amelynek következménye könnyen lehet, hogy örökre tart majd, hiszen ami most, ebben az időszakban elindul, az jó eséllyel egy életen át tart majd.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-06-18)

Ma rendkívül nagy lehet a koncentrációs képessége, kedves Vízöntõ, így érdemes ezt a napot arra használnia, hogy megfejtsen néhány olyasfajta, bonyolult dolgot, amit esetleg mostanában nem, vagy csak részlegesen sikerült megértenie. Használja ki amúgy is éles elméje kiemelt aktivitását!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ezért szakítanak a csillagjegyek! Keresd ki a tiéd vagy a párodét és tudd meg mi a tiétek!

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: