2019 második szuperholdja ragyog ma az égen. A mai telihold szokatlanul nagynak tűnik az égbolton. Minden hónapban más és más csillagjegyekre gyakorol nagyobb hatást a telihold, a mostanit ezek a csillagjegyek érzik meg a legerőteljesebben.

1. Kos

A Kos előtt érzékenyebb, sérülékenyebb időszak áll. Az is lehet, hogy ezekben a napokban szinte meztelennek, védtelennek érzi magát bizonyos helyzetekben. Ugyanakkor ez az őszinteség még előnyére is válhat. Az biztos, hogy a telihold hatására érzékenyebbé, figyelmesebbé, de egyúttal türelmetlenebbé is válhat. Nem árt az óvatosság.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

A reggel kicsi nehezen indulhat, sõt, délre már kifejezetten túlterheltnek, fáradtnak érezheti magát. Itt az idõ, egy kis szünetet tartania, egy, igyon egy jót, s egy röpke sétát is érdemes megejtenie, attól nagyon feltöltõdhet. Estére szervezzen valami igazán pihentetõ, kellemes programot és semmiképpen se foglalkozzon munkával, sõt, még csak ne is gondoljon rá, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp - A magánélet és a munka terén is sikeres lesz...

2. Bika

A március telihold a Bikát inspirációval tölti fel, de egyben úgy is érezheti, ennél már nem is lehetne túlterheltebb. Ezekben a napokban mindenképpen érdemes meditációval vagy forró fürdővel enyhítenie a benne dúló feszültséget. Nem árt az óvatosság, főként a párjával, hiszen most könnyebben mondhat olyasmit, amit később megbánna.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-23)

Ma, szinte csak úgy özönlhetnek a nyakába a problémák és válságok, alig teszi ki a lábát a reggel folyamán. Talán a legjobb az lenne, ha inkább otthon ténykedne, s nem menne sehová. A lehetséges, tegyen így, kedves Bika, különben, nincs mit szépíteni rajta, egy nagyon fárasztó napnak nézhet elébe!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: