Te vajon milyen tulajdonságaidra lehetsz a legbüszkébb? A horoszkóp felfedi a legvonzóbb személyiségjegyeidet is. Íme minden, amire igazán büszkék lehetnek a csillagjegyek. Mindenki másvalamire. De ha mindez benned is megvan, igazán nincs miért szégyenkezned.

A Kos (március 20. – április 19.)

Kos jegyűként nagy döntéseket is könnyedén hozol. Amikor úgy érzed, valami vagy valaki már inkább csak energiát vesz el tőled, vagy fájdalmat okoz, szakítasz vele, és túllépsz rajta. Mindenben és mindenkor első szeretnél lenni. Példát mutatsz, inspirálsz másokat, amire méltán lehetsz büszke.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai egy remek napnak ígérkezik az ön számára, kedves Kos, amikor is ékesen megjelenõ nagylelkûsége által méltán vívhatja ki környezete megbecsülését és tiszteletét. Érdemes most élnie tehát minden olyan alkalommal, amikor is, most különösebb megterhelés nélkül, mások segítségére lehet. Ilyen esetekben nem csak az aktuális jótettétõl érzi majd magát különösen elégedettnek, hanem attól is, hogy most sok, fontos embert is lekötelezhet segítõkészségével!

Hétvégi szerelmi horoszkóp - Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén?

A Bika (április 19. – május 20.)

Bika jegyűként büszkeséggel tölthet el, hogy még a legkritikusabb helyzetben is két lábbal állsz a földön. Nem esel kétségbe, hanem használod az eszedet, a gyakorlatiasságodat és megoldod a problémát. Rendkívül szervezett az életed, de ugyanilyen pontosan látod, mit és hogyan kell tenned. Előre gondolkozol, minden lehetőséget felvázolsz, mielőtt döntenél. Megfontolt és alapos típus vagy.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma könnyen arra a felismerésre juthat a Bika, hogy kissé mostanában mintha túlságosan is szorosan a nyakába lihegnének mások, mintha figyelnék és követnék minden lépését. Nos, ez, bár valószínûleg azért lehet, mert felnéznek önre és igyekeznek példáját követni, mindazonáltal rendkívül zavaró lehet. Szüksége van mindenkinek egy kis lélegzetvételnyi függetlenségre, szabadságra, önállóságra. Beszéljen hát leghõbb követõivel, s közölje kedvesen velük szándékát, majd tegyen ma szabaddá néhány órácskát a napból, amit kicsit egyedül tölthet, gondolatainak rendezése, vagy éppen önmaga kényeztetése céljából. Aranyat fog érni!

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

Ikrek jegyűként mindenki másnál jobban kezeled a vitás helyzeteket. Szívesen osztod meg másokkal a nézeteidet, de ugyanígy érdekel mások véleménye is, hiszen mindenkor a lehető legjobb megoldásra törekszel. Gyors gondolkodásodra, kiváló meglátásaidra méltán lehetsz büszke. 

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

A mai nap egy remek alkalmat biztosít arra, hogy az önnel azonos gondolkodású, hasonló ambíciókkal és célokkal rendelkezõ emberekkel közösen, hatékonyan együttmûködve munkálkodjon jövõbéli tervein. Tegye félre bizalmatlanságát, s ossza meg velük gondolatait, kérje ki és hallgassa meg véleményüket, majd mérlegeljen és építkezzen a közös tapasztalatokra. Ha így cselekszik, sokat haladhat terveivel, s egy igazán eredményes és egyben harmonikusan élvezetes napot tudhat majd maga mögött.

A Rák (június 21. – július 22.)

Rák jegyűként a legnagyszerűbb barát és családtag vagy. Amikor másokról kell gondoskodni, nálad alkalmasabbat a feladatra keresni sem lehetne. Tele vagy szeretettel, kedvességgel, kisugárzásod másokra is nagyon jótékonyan hat. Különleges empátiádnak köszönhetően nagyon sokan kérik a tanácsaidat.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-09-24)

Ma fejében úgy zsonghatnak a gondolatok, akár egy méhkas, kedves Rák, s így szinte képtelen lesz majd az egész nap folyamán érdemben egy dologra koncentrálni. Talán azonban most nem is ez lenne a leghatékonyabb módja az eredményes haladásnak, hanem éppen az, hogy szárnyaló gondolatai bõségesen ellátják praktikusabbnál-praktikusabb, jobbnál-jobb ötletekkel és ez egyenesen fantasztikus. Ne nyomja el eme kivételes fantáziát, hanem használja, s messzire juthat!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: