Rák

Rendezett, nyugodt életet szeretnél és egy olyan társat, akire mindig számíthatsz. 2020 kicsit felrázza körülötted a dolgokat, de a jó értelemben. Lehetőségek és siker van kilátásban, de csak akkor, ha teszel is érte és kilépsz végre a komfortzónádból. 

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma a szerelemé, a romantikáé lehet a fõszerep, kedves Rák. Ha úgy érzi, hogy érzelmi, vagy éppen szexuális téren nagyon lassan haladnak a dolgok, akkor bizony itt az ideje, hogy a kezébe vegye az irányítást és egy kicsit felturbózza a dolgokat! Elsõ lépésként, ha kell, apró fortélyok segítségével, de feltétlenül vegye rá kedvesét, vagy kiszemeltjét arra, hogy végre töltsenek el együtt egy meghitt, csendes, otthonos helyen egy vacsorát, aztán hazaérve, merüljenek el egy kicsit egymásban! Egy ilyen húzás most újramelegítheti azt, ami talán újramelegítve a legfinomabb!

Oroszlán

Végre eredményét szeretnéd látni annak, amiért olyan sokat dolgoztál és úgy érzed, idén végre learathatod a babérokat. 2020 kalandos és izgalmas év lesz, de csak akkor, ha nem bízod el magad és felelősségteljesen csinálod tovább, amit elkezdtél.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

A mai napon igencsak határozottan, élesen érvelhet valakivel szemben egy adott lobbi esetében, kedves Oroszlán, mégis, annak ellenére, hogy igaza van, nem feltétlenül lesznek pozitív hatásai ennek kapcsolatukra nézve. Bármily értetlenséggel is találná ma magát szemben a másik véglet részérõl, próbáljon meg mégis türelmes és kimért maradni, hogy mindössze egyetlen problémás ügy miatt, ne veszítsen el feltétlen egy amúgy hû szövetségest!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-06-23 - Meglehet, hogy ma egy igencsak furcsa kapcsolat kezd kibontakozni ön...

Szűz

Mindenáron a terveid szerint akarsz haladni, követve a szabályokat, de ez az év kihívások elé állít. Ha nyitott és nyugodt maradsz, nem fogsz letérni a helyes útról, sőt, olyan új dolgokat fedezel fel, amikről eddig csak álmodtál.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-09-29)

Ma határozottnak és egyértelmûnek kell lennie, kedves Szûz, legyen szó bármirõl is. Mivel ön remekül átlát a dolgokon, eme kivételes képessége által ma nagy elõnyre tehet szert bizonyos egyénekkel szemben, melyet érdemes a jó ügy érdekében ki is használnia, azonban semmiképpen se alkalmazza ezt a tudást visszaélésre, vagy visszavágásra, csakis nemes célokra, önhöz illõ módon. További jó hír a mai napon, hogy elméje, logikai gondolkodása és szíve ma tökéletes harmóniában tud majd együttmûködni!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: