Mérleg

Úgy érzed, egyhelyben topogsz és menekülnél, mert szabadságra vágysz. 2020 meghozza azokat a lehetőségeket, amikre vártál, azonban ha félsz a változástól, nem fogsz tudni élni ezekkel. Fogadd tárt karokkal az új dolgokat, de ne felejtsd el azokat az embereket, akik végig kitartottak melletted. 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma valaki ön körül, igencsak borúlátó lehet. Igyekezzen felvidítani, de mindezt azért óvatosan is tegye, nehogy még azt higgye, gúnyolódik! Ha mégis félreértené közeledését, legyen vele megértõ, s tisztázza vele, hogy nem állt szándékában megbántani, csak segíteni akart.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Az elmúlt időszakban úgy érezted, kicsúszik a kezedből az irányítás és arra vágysz, hogy újra biztos alapokon állj. 2020 olyan szabadságot hoz, amivel hirtelen nem is tudsz majd mit kezdeni, de ha elfogadod, képes leszel uralni az új helyzetet. 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma, egy barátja, esetleg egy családtagja, a segítségére szorulhat. Hallgassa meg, mi bántja, s fundálja ki, hogyan tudna neki úgy segíteni, hogy közben objektív és pártatlan is marad, hiszen az éremnek mindig két oldala van!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Az 5 legerősebb csillagjegy és ezek rejtett képességei!

Nyilas

Minden érdekel, ezért mindenbe belekapsz és rohamtempót diktálsz a saját életedben, de ez idén nem fog menni. Nem lesz könnyű, de meg kell tanulnod türelmesnek lenni, befejezni mindent, amit elkezdtél és értékelni a munkád gyümölcsét. 

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-28)

Ma könnyen azzal szembesülhet, hogy vannak, akik nem igazán végzik lelkiismeretesen a munkájukat, s ezzel pluszmunkát okoznak másoknak, köztük meglehet, hogy önnek is, kedves Nyilas. Ne mérgelõdjön, sõt, egyenesen, próbáljon kitûnni helytállásával. Kovácsoljon a hátrányból, elõnyt!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: