Te még nem is sejted, de a csillagok már tudják mitől szól majd nagyot az idei summer projekted.

Kos

Általában végigpörgöd a beachszezont, de idén valahogy egy kis visszafogottságra vágysz. Vegyél néhány szuper önismereti könyvet és told maxra az énidőt, mert most ez fog a legjobbat tenni neked.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Igyekezzen megõrizni ma a hidegvérét, történjék bármennyi apró, idegesítõ dolog is ön körül, kedves Kos, amennyiben ugyanis teret enged érzéseinek, úgy igencsak megbánthat valakit, akit késõbb, annál nehezebb lesz majd kiengesztelnie, így inkább, bölcsen, elõzze meg ezt a kellemetlenséget és tortúrát.

Kiderült: ezek az égi jelenségek fogják befolyásolni az életed 2020-ban

Bika

Valld csak be, hogy imádsz pletyizni a barátnőiddel, igaz? Júniustól még Pletykacica is megirigyelheti majd a mindennapjaid, mert annyi izgalmas infó jut majd a birtokodba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

Ma kissé érzékenyebb, ingerlékenyebb lehet a szokásosnál, kedves Bika, így mindenképpen próbálja meg kerülni a feszült, konfrontáló helyzeteket. Bármi is történjék, vonuljon inkább félre, tegye a dolgát, s, ha muszáj, akkor is csak rendkívül szûkszavúan nyilatkozzon, hogy elkerülhessen minden problémás szituációt!

Ikrek

Már előre izgulsz, hogy alig lesz pénzed a fesztiválokra és a menő szettekre együttvéve? Felejtős a félelmed, mert annyira szuper budgetet tervezel majd, hogy mindenre jut, amire valójában szükséged van.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai nap, legyen nagyon körültekintõ, kedves Ikrek, foglalatoskodjon bármivel is, nem csak azért, hogy kiküszöbölje a pontatlanságot, hanem azért is, nehogy egy kisebb, de annál kellemetlenebb baleset érje. Este, miután végzett, onnantól kezdve koncentráljon száz százalékosan a pihenésre, ami mát igencsak ráférhet önre!

Rák

Általában nem te vagy a legmagabiztosabb jegy, de a szülinapod közeledtével mindig turbóra kapcsol az önbecsülésed. Ezt pedig a többiek is megérzik és azonnal a középpontba kerülsz majd: a melóban és a bulikban egyaránt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-07-09)

A mai napon, különösen vigyázzon éles nyelvével, kedves Rák, ugyanis minden szava igen erõteljes hatást válthat ki másokból. Amennyiben meg akarja õrizni a környezetében a békét és a nyugalmat, úgy a legteljesebb mértékben tegye félre a másokkal kapcsolatos problémáit, kritikus szemléletét, s hagyja inkább máskorra azok megfogalmazását, kifejtését.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: