Te még nem is sejted, de a csillagok már tudják mitől szól majd nagyot az idei summer projekted.

Kos

Általában végigpörgöd a beachszezont, de idén valahogy egy kis visszafogottságra vágysz. Vegyél néhány szuper önismereti könyvet és told maxra az énidőt, mert most ez fog a legjobbat tenni neked.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Mindenképpen tegyen ma eleget minden olyan invitálásnak, ami, eddig ismeretlen utak felfedezésével, vagy új emberek megismerésével kecsegtet. A változás szele a levegõben van, de csakis akkor következhet be, ha éberen figyel az apró jelekre és lép a kellõ pillanatban. Egy társasági eseményen ma nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki a késõbbiekben fontos szerepet tölthet be majd életében, sõt, akár élete párját is megismerheti, amennyiben ez még nem történt volna meg! Hallgasson intuícióira és fedezze fel a z újdonsült ismerõseiben rejlõ értékeket, hogy elõkészítse a terepet a bizalmi szálak kialakítására.

Bika

Valld csak be, hogy imádsz pletyizni a barátnőiddel, igaz? Júniustól még Pletykacica is megirigyelheti majd a mindennapjaid, mert annyi izgalmas infó jut majd a birtokodba.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Augusztus elsõ napján a Bikának könnyen meggyûlhet a baja egy közelgõ esemény, összejövetel, vagy rendezvény szervezésével, lebonyolításával, amihez így mindenképpen kénytelen lesz valakinek a segítségét kérni. A legnagyobb bonyodalmat ezúttal az a szervezetlenség okozza, ami az idõpontok borulásából fakad. Kapkodás helyett érdemes leülni nyugodtan egy picit, oda, ahol biztosan senki sem zavarja és gyorsan átdolgoznia a menetrendet, hogy újra helyére tegye a dolgokat, legalábbis, amennyire csak lehet. Az ön szervezõképességével ez nem lehet probléma!

Ikrek

Már előre izgulsz, hogy alig lesz pénzed a fesztiválokra és a menő szettekre együttvéve? Felejtős a félelmed, mert annyira szuper budgetet tervezel majd, hogy mindenre jut, amire valójában szükséged van.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

Az Ikrek a mai nap során egy meglepõ meghívást kaphat, hogy csatlakozzon egy csoportosuláshoz, legyen szó egy új baráti kör esti sörözésérõl, egy szociális tömörülésrõl, vagy akár egy közösségi tevékenységrõl. Amennyiben szimpatikus önnek az újdonsült lehetõség és persze a társaság, érdemes velük tartania, mert minden bizonnyal sok új dolgot tapasztal majd a kiruccanás során, ráadásul jól is fogja érezni magát. Arról nem is szólva, hogy az új ismeretség és tapasztalat még hasznára válhat az idõk során. Érezze jól magát!

Rák

Általában nem te vagy a legmagabiztosabb jegy, de a szülinapod közeledtével mindig turbóra kapcsol az önbecsülésed. Ezt pedig a többiek is megérzik és azonnal a középpontba kerülsz majd: a melóban és a bulikban egyaránt.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-08-01)

A mai napon, a verbális kommunikáció, sokkal rosszabban megy majd önnek, mint a testi, kedves Rák, s, ahogy mondani szokás, ne erõltesse, ami nem megy, viszont, hajtson rá arra, ami igen! Öleljen, csókoljon és szeressen, amikor és ahogy csak lehet... Hátha csurran-cseppen majd valami visszafelé is!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: