Három dolog, amit ki nem állhatnak a csillagjegyek. De vajon, mi az a három tulajdonság, amitől a leginkább irtóznak? Jó ha tudod, mit gyűlölnek a barátaid vagy a párod. A horoszkóp ebben is támogat téged.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Kos

 1. manipuláció
 2. kontrollmánia
 3. agresszív emberek, akik meg akarják őt változtatni.

A Kos az első pillanatban menekülésre fogja a dolgot, ha azt érzékeli, bárki változtatni akar rajta bármit is. Akármilyen jól mennek is a dolgok a kapcsolatban, amint a manipuláció legkisebb jelét tapasztalja, valósággal olajra lelép.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma komoly késztetést érezhet arra, hogy egy hirtelen húzással, egyik pillanatról a másikra, kiugorjon jelenlegi élethelyzetébõl, s akár fizikailag is, elhagyja a környéket, ahol eddig élt, mert úgy láthatja, talán ez lenne az egyetlen módja, hogy végleg kiszabaduljon jelenlegi környezetébõl, ami sokszor igen nagy nyomást gyakorol életére, mondhatni, szinte ki sem lát miatta a kötelezõkbõl. Egy túlzó lépés helyett, kezdje azzal a terhek ledobását, kedves Kos, hogy elkezd minél több mindenre egyszerûen nemet mondani. Higgye el, nem ön lenne az elsõ! Ez, bár sokak szerint rossz, de kétségtelenül nagyon hasznos szokás!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Horoszkópod szerint ezért szeretsz bele nem megfelelő társba

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bika

 1. állandó panaszkodás
 2. helyzet dramatizálása
 3. hazugságok

A Bika nem bírja, amikor a szemébe hazudnak. S azoktól is igyekszik távol tartania magát, akik folyamatosan panaszkodnak, illetve minden csip-csup apróságon felhúzzák magukat. A drámai jelenetektől egyszerűen kirázza a hideg, s az első ilyen esetnél veszi is a nyúlcipőt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ez egy kiváló nap lehet arra, hogy kiötölje, hogyan takarékoskodhat egy-két apró változás beépítésével jelenlegi projektjében. Mivel azonban a csillagok ma felerõsítik éles látását is, érdemes az olyan területekre is koncentrálnia, ahol épp fejlesztéseket végez. Sõt! Ha úgy érzi, valamelyik szerette kissé szokatlan dolgokat mûvel mostanában, ma egy kis utánajárással könnyen felderítheti azt is, azaz, hogy valójában mi áll a dolog hátterében!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Ikrek

 1. ünneprontók
 2. pesszimizmus
 3. visszahúzó emberek

Az Ikrek viszolyog a búskomorságtól, a pesszimizmustól, ami érthető is. Ő az örök optimista, boldog és vidám párkapcsolatra törekszik a társával, aki természetesen legyen mentes mindenféle negatív kisugárzástól. Olyan párra vágyik, aki végigkíséri az úton, s nem vonja kétségbe az ötleteit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Ma egy kissé fárasztónak vélheti a munkát, legalábbis a nap kezdetén mindenképp, aztán, ahogy délutánra egyre inkább belejön, már szinte mintha élvezné is a temérdek teendõt. Bármennyire is jönne azonban meg a kedve a munkához, késõ délután mindenképpen tegye félre kötelezettségeit, s töltse az estét szerettei körében, mert hiányozhatnak már nekik az önnel folytatott, tartalmas és egyszersmind jó hangulatú beszélgetések!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Rák

 1. arrogancia
 2. önzőség
 3. kompromisszumképtelenség

A nagylelkű, másoknak örömmel segítő Rák nem bírja elviselni azokat az embereket, akik csak önmagukra gondolnak. Olyan társról álmodozik, akik számára fontosabb adni, mint csak kapni. Ha egoista személlyel hozza össze a sors, elhúzza a csíkot, amilyen gyorsan csak tudja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-02-19)

Meglehet, hogy néha azt veszi észre magán, hogy mások boldogulásával, jólétével és segítésével többet törõdik, mint a sajátjával, kedves Rák. Bár mindez igen nemes lelket takar, ám vegye fontolóra, hogy ma rendhagyó módon, kicsit önzõvé válik és kifejezetten a maga kényeztetést, érdekeit, vagy éppen akaratát törekszik véghezvinni. Kell, ez a kis odafigyelés dolgaira, nehogy felhalmozódjon végül minden.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: