Három dolog, amit ki nem állhatnak a csillagjegyek. De vajon, mi az a három tulajdonság, amitől a leginkább irtóznak? Jó ha tudod, mit gyűlölnek a barátaid vagy a párod. A horoszkóp ebben is támogat téged.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Kos

 1. manipuláció
 2. kontrollmánia
 3. agresszív emberek, akik meg akarják őt változtatni.

A Kos az első pillanatban menekülésre fogja a dolgot, ha azt érzékeli, bárki változtatni akar rajta bármit is. Akármilyen jól mennek is a dolgok a kapcsolatban, amint a manipuláció legkisebb jelét tapasztalja, valósággal olajra lelép.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Karmád a csillagok tükrében - Mit hoztál előző életedből magaddal és mi a jelenlegi életfeladatod?

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bika

 1. állandó panaszkodás
 2. helyzet dramatizálása
 3. hazugságok

A Bika nem bírja, amikor a szemébe hazudnak. S azoktól is igyekszik távol tartania magát, akik folyamatosan panaszkodnak, illetve minden csip-csup apróságon felhúzzák magukat. A drámai jelenetektől egyszerűen kirázza a hideg, s az első ilyen esetnél veszi is a nyúlcipőt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Ikrek

 1. ünneprontók
 2. pesszimizmus
 3. visszahúzó emberek

Az Ikrek viszolyog a búskomorságtól, a pesszimizmustól, ami érthető is. Ő az örök optimista, boldog és vidám párkapcsolatra törekszik a társával, aki természetesen legyen mentes mindenféle negatív kisugárzástól. Olyan párra vágyik, aki végigkíséri az úton, s nem vonja kétségbe az ötleteit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Rák

 1. arrogancia
 2. önzőség
 3. kompromisszumképtelenség

A nagylelkű, másoknak örömmel segítő Rák nem bírja elviselni azokat az embereket, akik csak önmagukra gondolnak. Olyan társról álmodozik, akik számára fontosabb adni, mint csak kapni. Ha egoista személlyel hozza össze a sors, elhúzza a csíkot, amilyen gyorsan csak tudja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon, különösen éles lehet elméje, melynek köszönhetõen, nagy eséllyel sikerülhet befejeznie egy munkát, amellyel már régóta foglalatoskodott. A sok fáradozás általi siker megérne egy ünneplést, így, ha teheti, a ma estét szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: