Három dolog, amit ki nem állhatnak a csillagjegyek. De vajon, mi az a három tulajdonság, amitől a leginkább irtóznak? Jó ha tudod, mit gyűlölnek a barátaid vagy a párod. A horoszkóp ebben is támogat téged.

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Kos

 1. manipuláció
 2. kontrollmánia
 3. agresszív emberek, akik meg akarják őt változtatni.

A Kos az első pillanatban menekülésre fogja a dolgot, ha azt érzékeli, bárki változtatni akar rajta bármit is. Akármilyen jól mennek is a dolgok a kapcsolatban, amint a manipuláció legkisebb jelét tapasztalja, valósággal olajra lelép.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül sok behatás érheti, kedves Kos, melyek kapcsán, bizonyos elõérzetei támadhatnak, amik fontos planetáris üzeneteket hordozhatnak. Elemezze benyomásait, mert azok most nagy segítségére lehetnek egy vállalkozás sikeresebbé tételében!

Te milyen állat lennél csillagjegyed alapján? Megmutatjuk, alapvető tulajdonságaid szerint mi lenne természetbeli feladatod

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Bika

 1. állandó panaszkodás
 2. helyzet dramatizálása
 3. hazugságok

A Bika nem bírja, amikor a szemébe hazudnak. S azoktól is igyekszik távol tartania magát, akik folyamatosan panaszkodnak, illetve minden csip-csup apróságon felhúzzák magukat. A drámai jelenetektől egyszerűen kirázza a hideg, s az első ilyen esetnél veszi is a nyúlcipőt.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Központi szerepet kaphatnak ma életében, a barátaival, esetleg munkatársaival folytatott eszmecserék, melyek nagyon fontos dolgokra világíthatnak rá. Hallgassa figyelmesen, amit mások mondanak, s okuljon szavaikból, akkor most messzire juthat!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Ikrek

 1. ünneprontók
 2. pesszimizmus
 3. visszahúzó emberek

Az Ikrek viszolyog a búskomorságtól, a pesszimizmustól, ami érthető is. Ő az örök optimista, boldog és vidám párkapcsolatra törekszik a társával, aki természetesen legyen mentes mindenféle negatív kisugárzástól. Olyan párra vágyik, aki végigkíséri az úton, s nem vonja kétségbe az ötleteit.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Az ép testben, ép lélek alapja a pozitív látásmód, ami minden akadályon képes átlendíteni az embert, kedves Ikrek, legyen bármekkora is a baj! A megoldás kulcsa most abban rejlik, mennyire is fogja fel feladatnak, mintsem problémákat a felmerülõ dolgokat, melyekkel, ha sikerül megbirkóznia, nem csak eredményesebbnek, de sokkal boldogabbnak is fogja érezni majd magát!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Rák

 1. arrogancia
 2. önzőség
 3. kompromisszumképtelenség

A nagylelkű, másoknak örömmel segítő Rák nem bírja elviselni azokat az embereket, akik csak önmagukra gondolnak. Olyan társról álmodozik, akik számára fontosabb adni, mint csak kapni. Ha egoista személlyel hozza össze a sors, elhúzza a csíkot, amilyen gyorsan csak tudja.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon, különösen éles lehet elméje, melynek köszönhetõen, nagy eséllyel sikerülhet befejeznie egy munkát, amellyel már régóta foglalatoskodott. A sok fáradozás általi siker megérne egy ünneplést, így, ha teheti, a ma estét szentelje a pihenésnek, kikapcsolódásnak! Megérdemli!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: