Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik az Oroszlán

 1. folyamatos letargia
 2. önzőség
 3. arrogáns viselkedés

Az Oroszlán ki nem állhatja azokat, akik lelombozzák jókedvét, hiszen odavan a bulikért, s igyekszik minden helyzetben optimista maradni. Ha úgy látja, összetűzésekkel kell nap mint nap szembenéznie, igyekszik mielőbb kilépni a kapcsolatból. Olyan társra van szüksége, aki támogatja a törekvéseiben, s nem olyanra, aki elnyomja azokat.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma egy álmának nagy jelentõsége lehet egy közelgõ eseményre nézve, így lényeges elemeznie minden apró részletét, amire csak emlékszik belõle. Ha nem emlékezne még arra sem, hogy egyáltalán álmodott, hallgasson az ösztöneire, mert most csakis azok segítségével viheti sikerre, amin dolgozik!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Szűz

 1. nem megfelelő higiénia
 2. rossz szokások
 3. lustaság

A tiszta, rendezett környezet elengedhetetlen a Szűz számára, hiszen csak ilyen körülmények között képes alkotni. Éppen ezért olyan társra vágyik, aki hozzá hasonló preferenciával rendelkezik. Ha a levágott körömdarabokat az éjjeli szekrényen hagyod, netán hangosan és csámcsogva rágózol, jobb, ha nem is próbálkozol nála. Ugyanígy képtelen elviselni a tunyaságot, társra vágyik, nem pedig felnőtt gyerekre.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napon részt vehet egy eseményen, vagy összejövetelen, melyen nagy eséllyel ismerhet meg olyan embereket, akiknek nagyon élvezheti a társaságát az által, hogy rengeteg új és érdekes információt lesznek képesek átadni önnek, s ez bizony ritka dolog. Ne csak hallgassa õket, kedves Szûz, hanem mindenképpen ossza meg velük a saját véleményét, tapasztalatait is, mert õk most ugyanúgy éhezhetik az ön tudását!

Ez a 4 csillagjegy gyűjti be a legtöbb előítéletet

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Mérleg

 1. veszekedő, civakodó természet
 2. helyzet dramatizálása
 3. pesszimizmus

A Mérlegnek nincs ideje, s alapból sem is vágyik semmilyen ellentétre. Ki nem állhatja az olyan embereket, akik folyton a konfliktusokat, a vitákat keresik, de a pesszimizmus, a folyamatos panaszkodás is nagyon lelombozza.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

A mai napja, kifejezetten szerencsésnek ígérkezik, kedves Mérleg, így esetleg érdemes megkísértenie Fortunát, egy kisebb fogadás, vagy más egyéb formájában, ugyanis nagy eséllyel, most öné lehet a nyerõ kéz! Ha már régóta vár valamit, az most nagy eséllyel teljesül!

Ettől a 3 tulajdonságtól irtózik a Skorpió

 1. tisztességtelenség
 2. gerinctelenség
 3. hűtlenség

A Skorpió igen hűséges és megbízható társ, s ezt várja el a társától is. Mérföldekre megérzi, amikor hazudnak neki, s ha kettős játékot próbálsz vele űzni, jobban jársz, ha időben lelépsz. A hűtlenséget például sosem felejti el.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-04-22)

Ma rendkívül jól mûködhet ön és szerettei között a kommunikáció, kedves Skorpió, így érdemes minél többet beszélgetniük, melyek során esetleg érinthetnének olyan témákat is, amelyek eddig kissé ingoványos terepnek bizonyultak. Nagy eséllyel kerülhet most pont egy ilyen ügy végére, ami igencsak feldobhatja a napot!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: